MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

CWQ
Musafir

/ #103

2015-04-24 17:41

Să plătească toți judecătorii care dau sentințe grele fără probe precum și procurorii ( care nu sunt magistrați , dar i-a făcut Macovei și care de cele mai multe ori sunt de rea credință și au ajuns ei să aresteze ) , la fel cum răspunde fiecare cetățean pentru faptele sale .
Să înțeleagă odată că nu sunt mai presus de lege și să nu se mai considere Dumnezeu , fiindcă oricum credibilitatea lor este făcută praf și pulbere și cu greu o să și-o mai recapete .
Mai ales Poliția Politică - DNA , să fie desființată ca Stat în Stat și să facă parte dintr-un departament al Parchetului General care să se ocupe de corupție ; nimeni n-a îndrituit-o pe „ doamna Codruța ” să fie ea cea mai tare din țară și să facă ce vrea ; mai bine l-ar aduce în fața instanței pe Băsescu pentru a răspunde penal pentru toate mizeriile făcute în cei 10 ani și să fie trasă la răspundere de ce în tot acest timp a dosit dosarele lui și ale clanului său mafiot . În loc să-și dea demisia fiindcă a fost cea mai jegoasă slugă a lui „ Scufundaseu ” , ea vine să ceară o independență totală și să nu se ia nimeni de ea , chiar dacă arestează în fiecare zi fără să aducă probe , doar pe denunțuri . Această sinistră , vrea să aducă dictatura din nou în țară , nu-i destul cât au suferit martirii acestui neam din cauza unor staliniști ca și ea ?
Să-și dea demisia , că mai  sunt și alți procurori patrioți și profesioniști care pot să fie corecți , nu e numai ea procuroarea lui pește prăjit de care nu se poate debarasa Sistemul Judiciar . 

A fost el înlocuit Ceaușescu, darămite o provincială adusă de mafiotul șef al României care  taie și spânzură cum vrea ea , Livia Stanciu și Coldea , toți oameni fără șira spinării ; și atunci cum să mai crezi că cineva îți va face dreptate ?