Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #36263 Re: si bai boule

2015-04-17 09:50

#36260: Viorel - si bai boule  DE CE ITI MINTI COLEGII ???? SUNT MAI NAIVI....????

 SA-MI SPUI SI MIE SI COLEGILOR, PE CE ATI PIERDUT VOI PROCESE IN INSTANTE ???? (din 2013 ma chinui sa-ti spun ceea ce comiteti VOI  ESTE UN DERAPAJ SI O CRETINITATE PE CARE INSISTATI...) BANIII BAAAA...

PE CE ATI PIERDUT ???? IN NICIUN CAZ DIN CAUZA  PROTOCOLULUI CARE PUTEA FI ANULAT PE LOC IN PROCESUL VOSTRU DE VOI DESCHIS SI INCHIS, PENTRU CA NU ATI SEMNAT, PARCA ASA SPUNEATI...., SAU DINTRE VOI AU SEMNAT CEI DIN dosar 349/90/2015???? NU VA INTERESAT.... ATI PIERDUT PRIN FAPTUL CA V-ATI ATACAT SUMELE DE BANI CREANTE SI OLTCHIM A SPUS CA ELE EXISTA SI INCALCATI VOI TERMENE SI ATACATI CEEA CE EXISTA IN ACTE SI PESTE TOT,  PIPEREA SI BDO O SPUN IN MOTIVAREA INSTANTEI SI JUDECATORUL-SINDIC A APROBAT, PENTRU CA VOI ATI FOST COMPLICE LA FAPTA SI N-ATI ANULAT UN PROTOCOL CARE NU ERA AL VOSTRU SI NICI AL NOSTRU CEI 929 DIFERENTA DE LA 58, PARCA ASA SPUNEATI.

AVOCATI PLATITI, AVOCATI REPLATITI, AVOCATI INCA SI IAR PLATITI RE,RE,RE....RE REPLATITI..., CE ATI FACUT, O HARTIE "CHIPURILE PROTOCOL", N-ATI ANULAT-O, IN INSTANTA, PE LOC SI FOARTE SIMPLU CONFORM LEGILOR:

NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM, IAR VOI 58, .... SI IN PROTOCOL....

CEI 10 NEGRII MITITEI SCOSI DE PERSU DIN JOBEN...!!!!!!!

 

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

 

 Asta este din ce ai postat tu, de la tine publicat HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015:

 Aparare Oltchim:

"Aparatorul Consortiului de administratori judiciari solicita instantei respingerea cererii ca lipsa de interes, intrucat creantele nu au fost contestate niciodata de catre administratorii judiciari. Ele sunt prevazute intr-o anexa la tabelul creditorilor afisat la data de 7 ianuarie"

Sentinta JUDECATOR-SINDIC:

" In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul creantei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. "

http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html

Ne-ai aratat dovada.

 S-A APROBAT CE ADMINISTRATORII JUDICIARI AU SCRIS MAI SUS SI JUDECATORUL-SINDIC A RESPINS PE CEI 58 PE MOTIV CA ACESTE CREANTE EXISTA SI SUNT CREANTE IN ACTE, LEGI,  DECIZII....ETC, EXISTA SI TREBUIESC ACHITATE IN INSOLVENTA OBSERVATIE, REORGANIZARE, FALIMENT...SI STATUL ROMAN RESPONSABIL CU IMPOZITARILE SI OPRIRILE ABUZIVE TREBUIE SA RASPUNDA SI EI....,  UNII AU STAT DE GLUME, INJURATURI..., IN LOC SA CEARA SA FIE ACHITATE CREANTELE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE SALARIALE CREANTE PE ACTELE SI DECIZILE, LEGILE... , PE CARE LE DETINEM.  NUMAI CA LOR LE STATEA SI LE STA IN GAT TERMENOLOGIA DE CREANTE SALARIALE DIN ACTE PE LEGEA 85/2006 SI SE APUCA SA CONTESTE SI SA FIE MUSTRATI DE INSTANTE CA NU S-AU ADRESAT IN TERMENELE PREVAZUTE DE LEGE SI CHIAR VIN CU FANTASMAGORII LA CONTESTARI PE TIMP DE INSOLVENTA.

 Ai reusit tu si inca 58 ca tine sa va contestati creantele din acte (creantele salariale si toate drepturile salariale creante, din acte, legi....s.a.m.d. ). Si minune vi s-a aprobat sa vi se respinga de catre judecator, norocul vostru ca nu a jucat precum doreati voi si  putea sa va accepte cererea in contestare creante salariale si paaaa..., .... asa cevaaa....

 

 

PROTOCOALELE LE DISCUTAM CU DNA DE FATA, N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!!

 

Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....