Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #36257 Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-17 09:18

#36255: Viorel - 

 UNU. AI TU CAPUSORUL TANDARI SI STIM SAU ESTI PREA MOLESIT DE PRIMAVARA...CEEA CE NU CRED, PENTRU  CA AI O CONTINUITATE.... (SCUZA-MA DACA TE-AM JIGNIT, DAR SINCER ...), STIU SI CUNOSC MULTI POVESTEA CU TINE.

DOI. MAI RECITESTE CEEA CE A FOST DIN URMA ESTE DE ACTUALITATE SI NU E REPETITIE NIMIC, ESTE TOATA INFORMATIA SI TOTUL LA ZI ASA REPETITIV CUM SPUI TU, IN CAPUSORUL TAU TI SE PARE CA E REPETITIE, NUMAI CA SUNT NUMAI SI NUMAI NOUTATI ADUSE LA ZI.

TREI. DACA VREI NOUTATI DE ALT FEL, ESTI INVITATUL MEUL SA COMUTI PE ALTA PETITIE, SAU SA CASTI OCHII LA ANTENA 3, KANAL D, ROMANIA TV ( VEZI CA MURI ZAVORANCA.., PARCA ASTA E BREAKING NEWS-UL TAU DE IL CERI ) SI ALTE BREAKING NEWS CARE OR MAI FI...TU LE STI..., SI POTI SA MERGI SA TE UITI SI LA TELENOVELE, SAU PLIMBATE...PLIMBARI LUNGI RECOMANDATE DE MEDIC.

PATRU. PARERILE TREBUIE SA FIE SI PE CEEA CE NOI AVEM IN TEMA SI CEI CARE VIN CU INJURATURI, DERANJARI DE ORICE FEL, ALTE ABATERI ( la care si tu participi intens...), SAU PLECARI CU SORCOVA ... DEPARTEE, FOARTE DEPARTE DE REALITATE, MA OBLIGA SA-I ADUC REAMINTE PE CE LUME SUNT SI SA NU RATEZE EVENIMENTELE PE CARE NOI LE AVEM SI OMIT CA SI TINE MULTE ASPECTE DE VREO DOI ANI ASA..., DACA NU MAI MULT...

CINCI. PREA CUM II SPUI TU, CEE ????? FANE SA INTELEGM ???? TE-AI APRINS SAU CARE-I IDEEA...???? MAAAI PRIETENE, STI CE DISCUTAM ACUM DOI ANI MAI PE VARA, CA MERGEM SI BEM SUC CU GHEATA IN ORAS ( CA TU NU BEI ALTCEVA...) SI FAC CINSTE SI CU PIZZA..., EEEE UITE CA NE-A SARIT RANDUL, SUCUL NATURAL IL BEA INCA SPIRII SI LEPRELE DIN CONDUCERE PAPA SI PIZZA SI MANANCA DE LA CATERING SI ALTE MOFTURI ALESE.... NU STIU EI CE ESTE CANTINA SI CORNUL SAU EUGENIA DE PRANZ, AVRAM NU CRED CA STIE DE NICIUNELE,  ALA E PE WIHSKY, NUMAI WISHSKY SI A UITAT GUSTUL..., LA FEL SI CEILALTI, STANESCU, TALPASANU...ETC.

IMI PARE RAU CA NU PUTEM SA MERGEM, SA STAM LA O MASA IMPREUNA SI SA AVEM DREPTURILE NOASTRE CREANTE SALARIALE IN BUZUNAR, ACUM MAI VENIM SI CU BANI DIN PENSII MAI NOU..., UNII, ALTII..., NU MAI AU DE UNDE, NUMAI NECAZURI SI DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE..... SA TE SALUT, CU STIMA !

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

DATI BANII SI NU NE MAI VEDETI.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI ACHITARI VALOAREA TOATA, TOT, PRIMII SALARIATII ( FOSTII ANGAJATI, PLATILE COMPENSATORII cu toate drepturile legale si ANGAJATI drepturi legale)


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE  FOSTI ANGAJATI SI ANGAJATII, DREPTURI LEGALE,

SE EVITA FALIMENTUL.