Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS ALERT DNA:

/ #35614 Șefa Tribunalului Olt a fost reținută

2015-03-23 16:15

Șefa Tribunalului Olt a fost reținută

 

Preşedintele Tribunalului Olt poate fi arestat. CSM a avizat cererea DNA pentru reţinerea şi arestarea judecătoarei Carmen Marinescu, care este audiată la DNA Craiova. De altfel, ea a fost reținută astăzi. Procurorii o acuză de luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată. Denunţul ar fi fost făcut de familia lui Sandu Anghel.

Judecătoarea Carmen Marinescu ar fi primit suma de 200.000 de euro pentru a dispune cercetarea în libertate a lui Sandu Anghel, dar şi pentru a pronunţa o soluţie favorabilă în judecata acestuia pe fond.

De altfel, în 2011, magistratul a dispus eliberarea lui Sandu Anghel, într-un dosar în care acesta era acuzat de tentativă de omor. Atunci, magistraţii Curţii de Apel Craiova au considerat că există suficiente probe pentru ca Sandu Anghel să rămână în arest.

Sâmbătă au fost arestaţi preventiv şi soţul judecătoarei şi un avocat din Baroul Dolj. Ei sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani. Soţul judecătoarei ar fi cumpărat mai multe suprafeţe de teren cu banii primiţi de la Sandu Anghel.

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, este condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. În alte două dosare, Sandu Anghel este acuzat de activităţi de spălare de bani şi evaziune fiscală.

 http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/