Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Toma ... stiti voi care !

/ #2358 Tratament INTERFERON FREE ! - Dreptul la VIATA !

2015-03-15 16:00

Toma ... stiti voi care !

#124 Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA !

2015-03-15 16:41

Fratilor , trebuie sa intelegeti ca televiziunea - TELEVIZIUNILE - nu sunt ,, pravalii ,, unde se dau case , pensii , butelii de aragaz , locuri de parcare , ajutoare sociale , proteze sau orteze , nu se dau verdicte in certurile dintre vecini , frati sau amanti , nu se infiaza copii handicapati sau bunici schizofrenici . Fiecare realizator de emisiuni are un singur scop - RATINGUL . Nu conteaza rezultatul , ca pana la urma si publicitatea NEGATIVA , tot PUBLICITATE se cheama . 

Ii admir , ii invidiez chiar pe greci , pe unguri , pe irlandezi , pe UCRAINIENI , pe turci ce mai pe toti cei care au SANGE in vine nu PISHAT ! Cum nu le convine ceva se REVOLTA , se organizeaza ies in strada , cu mic cu mare ( fara furci , fara topoare ) cu pietre si BOMBE INCENDIARE si isi revendica DREPTURILE , nimic altceva . Si nu se lasa pana nu le sunt rezolvate problemele . O zi , o saptamana , o luna , cat este nevoie ! 

Noi : barfim ca borsaresele pe la colturi , la coada la circa financiara in IANUARIE , ca sa mai treaca timpul , incercam sa punem de o ,, petitie ,, scrisa eventual pe o hartie igienica ( ieftina ) , luam o caramida si ne batem nitel cu ea in piept iar a doua zi ... am uitat TOT !

NU FRATILOR ! Pisica are NOUA VIETI si pana nu o rupi in doua ea nu moare ( sa stiti ca iubesc animalele mult mai mult decat oamenii ! )

La asa INDIFERENTA combinata cu foarte multe INTERESE , din care toti cei responsabili nu isi pot justifica AZI averile , innoirea PARCURILOR auto ale ,,alesilor,, nostrii , salariile , diurnele , primele si bonificatiile lor , afacerilor VEROASE cu STATUL , instrainarea averilor pe numele SOTIILOR ( de care au divortat ) ale BEIZADELELOR , ale tuturor increngaturilor de rubedenii si parteneri de afaceri , stop , sa nu uitam AMANTELE... de !

Si atunci , de ce sperati ca se sperie cineva de PETITIA voastra ? SUNTETI NAIVI !

NU ! Pana nu va ( NE ) veti organiza TEMEINIC si nu veti IESI IN STRADA , pregatiti sa stati acolo nu o zi , nu o saptamana , nu o luna ci CAT VA FI NEVOIE ! Cu cortul sau cu un sac de plastic in cap - cu catelul , cu copilul , cu bunicul , cu soacra , cu capra ( a lui Dl. GREBLA ) Materiale propagandistice : clopote , vuvuzele , talangi , fluiere , lanterne , lumanari pastile , mesaje agatate de lampioane care sa ajunga in toata lumea , etc . Dar totul fara ULTRASI , fara vitrine sparte , fara bucati de granit infipte in vitrine , fara MOLOTOVURI sau petarde incendiare ! Si daca vreti TELIVIZIUNI , chemati profesionisti : CNN , PROSIEBEN , BBC , TF 1 , RAI UNO , cativa ziaristi de la DEUTSCHE WELLE , WASHINGTON POST , HERALD TRIBUNE , OBSERVATEUR , etc . Sa afle lumea intreaga ca SI NOI SUNTEM OAMENI si avem DREPTUL LA VIATA !

Ne ,, laudam ,, cu MILIARDARII nostrii ! Au strans si strag in continuare ( parca ar avea trei BURTI ) intr-o competitie acerba ! Pe de alta parte BEIZADELELE se bat pe ultimul PORSCHE sau LAMBORGHINI , pe nu stiu ce DUBAI sau huzur in insulele din PACIFICUL de est , pe BOMBELE SEXI din DOROBANTI ,dar cand vine BACUL .... VAX !

Vreau sa traiesc clipele cand acesti rasfatati ai sortii vor multumi soartei si Lui Dumnezeu devenind niste MECENA precum CONSTANTIN BRANCOVEANU , MALAXA , ELIAS , GOJDU , EMANUEL UNGUREANU ( a depus în ziua de 18 martie la casa consistorială a eparhiei Aradului frumoasa sumă de 372.000 coroane, căreia i-a fixat următoarea destinaţie: “Consistoriul din Arda să înfiinţeze şi să susţină şcoli populare româneşti; să înlesnească gratuit pe şcolarii săraci ) si multi altii !

NU ! Ai nostrii  ,, CONSTRUIESC ,, domenii de vanatoare ( BALS ) unde sunt ucise cu bestialitate animale nevinovate de catre venetici din intreaga lume ! Singura fiara care UCIDE mai mult decat poate manca este lupul . Intra in stana si nu manaca doar cat sa - si potoleasca foamea , ci omoara TOT !

Mai mare fiara decat LUPUL est OMUL ! El nu UCIDE ca sa - si ,, potoleasca foamea ,, ci dintr-o placere MORBIDA !  Spune-mi ce pasiune ai ca sa iti spun cum vei muri ! Esti motociclist , te catari pe cei mai inalti munti , faci sporturi extreme , si nu tii cont de reguli , viata ( moartea ) se RAZBUNA ! Nimic nu ramane neplatit - De tine sau ........ ai tai !

Vreau sa vad ( exceptandu-l pe Becali ) spitale , scoli , burse , echipamente medicale , o portiune de autostrada construita de catre un MECENA : aceasta bucata de autostrada va intra in istorie sub numele de AUTOSTRADA ION TIRIAC sau acesta este caminul de batrani  ION NICULAE . Acest spital se va numi in veci : FRANK TIMIS .

Spitalul ELIAS din Bucuresti este opera filantropului MENAHEM ELIAS care in secolul trecut cumpara 12.000 de metri patrati de teren si incepea construirea acestui spital ! Si nu este mic deloc ! Deci se putea ..... atunci !

CONCLUZIE ! Lasati petitiile , nu ajuta la nimic intr-o tara ca ROMANIA !

Luati taurul de coarne , rupeti pisica in doua , cautati un ,, MAIDAN ,, pe care sa va mutati pe termen NELIMITAT , pregatiti-va de ce poate fi mai rau , SI VA FI BINE !

Inchei , ca vad ca se poarta ,cu o ,, strigatura ,, personalizata :

SANATATE SI ... VIATA LUNGA !

@Toma