Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

/ #33743 CREANTELE OLTCHIM.

2015-02-11 20:20

#33703 Poliţia vă recomandă: comunicaţi civilizat, nu „violentaţi”!


 

Poliţia vă recomandă: comunicaţi civilizat, nu „violentaţi”!

 http://www.ramnic.ro/

Vă recomandăm să adoptaţi un comportament paşnic şi civilizat!

=====

Nu vedeti ca suntem provocati de cei care ar fi trebuit sa ne fie alaturi nu impotriva, sindicatele ne agita si ne infiereaza, iar pe langa noi au trecut anii in grelele probleme pe care le avem.

Puneti sindicatele sa munceasca si sa duca in fata instantei tot ce au ei de lamurit cu privire la Oltchim, si sa apere conform cu CCM LEGE OLTCHIM  pe toti salariatii sai fosti si actuali angajati cu care toti avem litigiu de munca cu societatea care se afla in insolventa.

Acum se poate vedea forta sindicala si succesul rezolvarilor, cat si justificarile cotizatiilor pe care noi zeci de ani am contribuit pentru a fi pe CCM LEGE OLTCHIM SI LEGEA 85/2006 reprezentati conform intereselor societatii cu pastrarea  locurilor de munca si care multi din noi le-am pierdut deja fara sa fim noi vinovatii ci cazand drept victime colaterale...etc., aceasta este prioritate si tot ce scrie in contractul colectiv de munca la nivelul Oltchim, sa fie achitate toate sumele salariale pentru toti si evitarea dezastrului cu combinatul chimic. Nu repetati istoria trecutului cand s-a stat de pacaleli si raufuieli si care se vor stinge numai la judecatorul-sindic.

=====

Salariatii sunt reprezantivi si inca in agenda sindicatelor pana la stingerea litigiului de munca cu societatea.