Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #33684 Re: Si acum ... luati de la Piperea, avocatul MINCINOS, gogosi. Cam piperate, nu!

2015-02-11 10:32

#33683: - Si acum ... luati de la Piperea, avocatul MINCINOS, gogosi. Cam piperate, nu! 

 decat sa iti zic domn mai bine iti zic toanta. Daca ai fi disponibilizat ai intelege ca de 2 ani esti bataia de joc a guvernului roman , a institutiilor abilitate ale statului roman (justitie, DIICOT, prefectura, etc) si a unui nemernic pe care tu il intitulezi avocatul gheorghe piperea.

Ori esti prost, ori ne crezi prosti subliniind cu litere cu caractere mari si boldate , ca" disponibilizatii OLTCHIM isi vor primii banii cu prioritate , conform planului de reorganizare"

Care plan bai nemernicule , tu nu ai vazut ca ala e de fapt un scenariu, ce dracului ca doar ai lucrat la Buftea. Te-au platit astia sa le iei apararea? Faci scenarii cu noi?

De pe care scenarii iti vei lua tu banii? A, B? Cand? Tot ca pana acum?

Il mai si apelezi cu "domnia sa" cand el e un hot ordinar si un criminal in serie pentu ceea ce a facut, o mizerie de om , dar sa nu uite mizeria asta ca nimic nu ramane neplatit pe lumea asta.

Stii ce inseamna la el prioritate?

"Avocatul ne-a spus că salariaţii disponibilizaţi vor începe să-şi primească banii după aprobarea planului de reorganizare."

Da aci a vut dreptate , dar a omis sa spuna (cu intentie) data cand . Dupa aprobare poate sa fie si la 3-4-5......ani , sau cand noi nu vom mai fi din cauza ca ne-au mancat ei si bruma de sanatate pe care o mai aveam.

Presa valcean sustine..........sustine dupa ureche la cat de prosti sunt. Pai valcea are presa? Poate de balotat.

Mizeria voastra Cacatule Piperea , nici sa nu ai tupeul sa vii maine la cat m suferit si suferim noi din cuza ta.

Iar tu nemernicule de postezi asemenea minciuni esti un cacat asemanator lui piperea