Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PLATA INTEGRALA SI SUME TOATE CREANTELE DIN ACTE ACHITARI URGENTE.

/ #33371 Re: Planul de reorganizare sau cum se vand gogosile la Oltchim / pag. 129 - 265 si 267

2015-02-06 15:55

#33370: - Planul de reorganizare sau cum se vand gogosile la Oltchim / pag. 129 - 265 si 267 

 NU AI CUM SA SPUI TU PROGRAMUL DE PLATI LA ORA ASTA, IAR CEEA CE AI VAZUT SUNT SUMELE INTREGI/PERSOANA LA MASA CREDALA TOTI SALARIATII OLTCHIM  PANA IN DECEMBRIE 2012 SI SALARII PLATI COMPENSATORII PER TOTAL SUMA TUTUROR DISPONIBILIZATILOR 2013 DIN OLTCHIM, N-AU TERMENE SI NICI DECIZII DE ACHITARI. CE POTI SA-TI INSUSESTI ESTE CA SE VOR ACHITA TABELAR LA FEL CA TABELUL DE IL AI IN OCHI, INSA ACELA ESTE PANA-N 2012 SI TOT COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM DECI SUMELE CREANTE DE SUNT MASA CREDALA SI SUMA INTREAGA CARE APAR CE SUNT IN OCHII TUTUROR, AU ALT REGIM DE ACHITARI CE ESTE PANA-N INSOLVENTA, DAR SE ACHITA SI ACESTEA CONFORM LEGII SI SUMA INTREAGA/PERSOANA SALARII SI ALTE DREPTURI LEGALE.

ACELASI ASPECT PENTRU SALARII PLATI COMPENSATORII 2013 CU ACELASI TABEL DE CREANTE CARE O SA FIE NUMAI PENTRU CEI DISPONIBILIZATI DUPA AGA SI APROBARE JUDECATOR-SINDIC, CONFORM TERMENELOR, PERIOADELOR DETALIATE SI CONFORME CU LEGEA, CHIAR CU POSIBILITATEA PENALIZARILOR DE INTARZIERE LA CURSUL BNR SI CONFORME CU LEGEA DEOARECE DISPONIBILIZATILOR 2013 LI S-AU LUAT IMPOZITE PE SUME CARE NU LE DETIN, ASTA RAMANE SA SE DISCUTE IN AGA SI CONFORM CU DECIZIA SUVERANA A JUDECATORULUI-SINDIC.  N-AI RABDARE SA TREACA NICI MACAR AGA SA POATA PUBLICA TABELUL SI ORDINEA EVOLUTIEI ACHITARILOR, REPET SUMA INTREAGA/PERSOANA, STRICT SALARIILE COMPENSATORII SI CEILALTI TOTI ABSOLUT TOTI CONFORM TABELULUI, SUMA INTREAGA/PERSOANA PENTRU ACHITARI.

ASTA ESTE REPERUL NOSTRU AL EVOLUTIEI SITUATIEI:

CREANTELE OLTCHIM, Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

 

5 februarie - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

 

9 februarie - publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

 

2 - 10 martie - votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

 

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia.  

 

JUDECATORUL-SINDIC TREBUIE SA APROBE ACHITARI,

DECIZIA RAMANE SUVERANA LA JUDECATORUL-SINDIC DUPA CE AGA APROBA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 CREANTELE OLTCHIM.

CITEZ DIN PLANUL DE REORGANIZARE:

" Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia curenta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale."

CREANTELE OLTCHIM:

TREBUIE SA INTELEGETI,  SE MERGE PE PLUS PRIN ACHITARI SI SA NU SE MAI INCARCE CU DATORII CREANTE NEACHITATE OLTCHIM, CEEA CE AU FACUT PANA ACUM.... AMAGINDU-NE PE TOTI SI FURANDU-NE ANII CATE-UN STROP LA FIECARE DAR CATE UN PLUS PENTRU CA OLTCHIM  FIIND TAXAT LA SECUNDA PRIN PIERDERI FARA ACHITARI IN INSOLVENTA SI PENALIZARI DE INTARZIERE, ....FIIND URGENTATA SI ACCELERATA ACHITAREA, NU EXISTA LOC DE INTORS SAU ABATERI, S-A INTRAT IN PRODECEDURA ACCELERATA DE ACHITARI, CONFORM CU LEGEA, EVITAREA FALIMENTULUI SI ACHITAREA TUTUROR CREDITORILOR  COMBINATULUI CHIMIC OLTCHIM PANA LA EPUIZARE A CREANTELOR, ALTFEL...PAPA  ABSOLUT  TOT CREDITORII AIA MULTI NEPLATITI.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 P.S. SI LASA-TI IRONIILE DEOPARTE CA PANA AZI INCONTINUU SI ZILNIC CU TOATE DEVIERILE TALE DE COMPORTAMENT SI SCOATERILE DIN CONTEXT, INSISTI SA DEVII CEEA CE ESTI....