Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #32154 Re: Re: Cine crede ca mai are o sansa de recuperare legala a banilor?

2015-01-17 09:06

#32127: Disponibilizat informat - Re: Cine crede ca mai are o sansa de recuperare legala a banilor? 

daca nu se baga sindicatul.trebuie sa ne asociem noi. singuri si sa luam legatura cu avocatii lor. altfel ne mananca de tot snapanii astia.

spre deosebire de Hidroelectrica unde sindicatul s-a constituit reprezentantul disponibilazilor, noi va trebui sa ne organizam singuri.

Spre exemplificare dosar nr:11056/3/2013 Tribunal Bucuresti.

Ora estimata: 09:00
Complet: C5
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant al SINDICATUL HIDROELECTRICA HIDROSIND şi excepţia lipsei calităţii procesuale active a Sindicatului, respectiv excepţia necompetenţei teritoriale a Tribunalului Bucureşti invocate de administratorul judiciar EURO INSOL SPRL. Admite acţiunea formualtă de SINDICATUL HIDROELECTRICA HIDROSIND. Obligă debitoarea SC HIDROELECTRICA SA să plătească drepturile salariale cuvenite salariaţilor disponibilizaţi conform tabelului cu aceşti salariaţi anexat cererii, iar sumele se vor actualiza cu indicele inflaţiei pânâ la data plăţii efective. Obligă debitoarea la plata dobânzilor aferente drepturilor salariale cuvenite calculate de la data încetării contractelor individuale de muncă şi până la dată plăţii efective. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.06.2013. 
Document: Hotarâre  5555/2013  05.06.2013
Nu spun ca nu dureaza, dar daca administratorul judiciar nu cade de acord cu disponibilizatii cand va plati aceste sume,atunci singura cale este Tribunalul.

Nu se poate sa asteptam inca 3 ani de reorganizare, cand se va hotara falimentul pentru a nu recupera nici un ban.

Eu cred ca in cei 3 ani putem recupera sumele restante plus inflatia.

Dupa cum se vede, SCA CINCAN & CONSTANTIN sunt avocatii disponibilizatilor Hidroelectrica.

Daca dl. Piperea nu este de acord sa negocieze cu noi modalitatea de a ne da banii neindexati, nu ramane decat calea justitiei.

Deci dl Paul Anton, cred ca ar tb. sa ne organizam , pt. aceasta va rog sa transmiteti o adresa de mail pe care putem discuta in particular, nu pe acesta petitie unde se injura ca la gura cortului numit Oltchim.