Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #32100 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-15 20:49

#32099: - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 TI-AM MAI SCRIS LOC DE VECI NU EXISTA PENTRU TINE SI PROSTII TAI, VA REVENDICATI LA PREFECT TEREN IN FATA INSTITUTIEI PREFECTULUI REPREZENTATUL GUVERNULUI IN TERITORIU ( A INVATAT SI RETARDUL ALA DINTRE VOI CEVA, VEZI CE UITILA ESTE PETITIA CAND I-SA SPUS DE CATRE MINE UNDE LATRA ACOLO ...). STATUI NU SE MAI FAC CA BANI S-AU MANCAT LA SUPCA SI ALTE LOCURI SECRETE VOUA... SALTINBANCILOR...

SA MAI RADETI COCOSEILOR,  CA , RAMANETI CU ZAMBET INGHETAT DE PROSTIA CARE DATI DOVADA. NUMAI UN RAS MAI SUNTETI VOI, HAHAHA... CAT DE PROSTI SUNTETI.

CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.  ,CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM........CREANTELE OLTCHIM.

SA SCRIETI SI SA REPETATI CU VOCE TARE CA LA SCOALA., MEMORATI SI INREGISTRATI  ASTA LA FEL CUM A REUSIT ALA SA AFLE LA CE LATRA LA CLADIREA AIA MARE SI ALBA DIN BURICUL MUNICIPIULUI SI CE ESTE CU EA ACOLO, ASA SA VENITI SI CU ASTA STUDIATA SI INVATATA PE DE ROST.

Creanta certa

Sintagma ce desemneaza creanta ce are o existenta neindoielnica in sensul ca asupra ei nu s-a conturat un litigiu.Certitudinea creantei reprezinta o conditie pentru promovarea urmatoarelor demersuri procedurale:

- formularea unei cereri de executare silita a creantei;

- aplicarea compensatiei legale;

- promovarea de catre creditor atat a actiunii oblice cat si a actiunii pauliene.

Creanțe salariale

Creanțele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitorul angajator și angajații acestuia. Aceste creanțe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanțe de către administratorul judiciar/lichidator în cadrul procedurii de insolvență.

Creanta

Dreptul patrimonial al unei persoane fizice sau juridice (creditor) asupta altei persoane fizice sau juridice (debitor), de executare a unei obligatii, de restituire a unui bun, a unei sume de bani, de realizare a unui serviciu etc. Orice creanta este urmarita pe baza unei clauze prevazute in contract sau in reglementarile juridice in vigoare.