Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

/ #31761 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-07 05:40

#31760: - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. TI S-A SPUS SI RE.RE,RE,RE REPETAT CONTINUU SI AICI PE PETITIE SI PE TOATE CAILE, VI S-A SPUS TOT...INSA STITI FOARTE BINE CU CE ATI FOST OCUPATI SI ATI FOST PRINSI..., N-O MAI DA LA INTORS SI SCOTERE DIN CONTEXT...., BOALA TA SI A ALTORA CA TINE...:

  TU SI ALTII CA TINE CU ASTA VA OCUPATI...MIZERII SI ALTE FAPTE NEMERNICE VOUA, nu imi mai prind eu mintea cu bolnavi ca tine SCOSI DIN CONTEXT SI ALTE FAPTE... , DAR NICI NU VA LAS SA VA DESFASURATI MIZERIILE,PORCISMELE,MAIMUTARELILE, BARFA, HOTIA SI ALTE FAPTE FACUTE DE VOI, CREATE PESTE TOT..., EROICE TIE SI ALTORA CA TINE SCOASE DIN CONTEXT.... DE TOATA JENA. Numai contra, impreuna cu alte fapte... si nu vrei sa citesti, citeste baaa CHIORULE SUNT PUBLICE PE PETITIE SI AI ACTELE LA TINE, ASTA DACA NU ESTI ATAT DE TAMPIT SA FI DAT SI ORIGINALELE LA ALTII... SI ALTE FAPTE CRETINE SI SPECIFICUL VOSTRU DE SCOSI DIN CONTEXT, NU E PUS NIMIC DE LA MINE DIN CE TI-AM TOT SCRIS ( E GREA PROBLEMA TA CU CITITUL SI INTELESUL VORBELOR, ESTI INVATAT SA BARFESTI SI ALTE FAPTE...), TI S-A DETALIAT SI PE LIMBA TA BOLNAVA SI OTRAVITA, POATE, POATE... INTELEGI SI TU SI ALTII CA TINE, SUNT PASII LEGII INSOLVENTEI SI ALTE ACTE,DOCUMENTE, DECIZII,LEGI...ETC, nu mai spune ca spun eu de la mine poate tu cu barfa ta ai aceste obiceiuri sa inventezi legi si termene ale legilor si scoaterea ta din context sa rastalmaceasca tot si multe alte fapte facute de voi...., ASA AI FACUT CU TOATA LUMEA DE I-AI INCAIERAT SI PE BUNA DREPTATE ITI TRANSMIT CU CEEA CE TU SI ALTII  CA TINE VA OCUPATI, ESTI UN NESIMITIT SI PROST INFORMAT BARFITOR SI TELEFONUL FARA FIR DETURNATOR DE ADEVAR, INSTIGATOR, TELEFONUL FARA FIR BARFA E LEGEA TA SI MULTE ALTE NENOROCIRI LA CARE AI CONTRIBUIT DIRECT SI PE LA DIVERSE USI.... Crezi,  DEMONSTREZI, CE N-AI FOST O VIATA INTREAGA SI AI BATRANETEA RATATA LA FEL PRECUM TE COMPORTI SI AICI SI PESTE TOT...,.NU FI NATARAU OMULE, DACA NU ESTI MASINA, S-A RESPECTAT LEGEA INSOLVENTEI TARAGANAND PE EA DECIZII IN JUSTITIE SI INCALCARI SI AMANARI DATORITA SI  PENTRU CA VOI AVEATI GRIJE SA DEZINFORMATI, PROSTITI, IMBARLIGATI, OCOLITI LEGEA SI TERMENELE DIN LEGE..., LALAITI, CRA,CRA,CRA SI BLA,BLA,BLA SI DETURNARI DE ADEVART...ALTE FAPTE...  SA PROSTITI LUMEA,... SA STATI PRIN MITINGURI, GREVE, INTALNIRI DE TAINE, ALTE CRETINIMSE ARUNCATE PE UNDE AI FOST SI AM FOST IMPLICATI TOTI DIRECT... , INSA TU NU OBSERVI NIMIC, CREIERUL TAU NU FUNCTIONEAZA SI MAI INFLUENTEZI SAU INCERCI SA INFLUENTEZI SI MASE DE OAMENI...SI ALTE FAPTE..., FA-TI BAAA CONTROL MINTAL, ESTI BOLNAV. IN ROMANIA TOT CE S-A INTAMPLAT PANA ACUM S-A RESPECTAT LEGEA AIA HULITA DE TINE, CA NU AI FOST REPREZENTAT IN INSTANTA CORECT ( FURAT SI PE LIMBA TA BOLNAVA SI OTRAVITA SCOS DIN CONTEXT...) SI AI REFUZAT TU LITERA LEGII SI ALTE FAPTE NOTABILE TIE SI ALTORA CA TINE....., SI AI PIERDUT...., ESTE PROBLEMA TA BAIETICA , PROBLEMA TA SI MULTORA CA TINE ...., CARE NU CREDETI DECAT IN BARFE SI ALTE FAPTE ... TOTAL GRESITE. E CIUDAT CAND VA LOVITI DE ADEVAR, LA CATA MINCIUNA SI ALTE FAPTE ATI FACUT..., NU MAI VEDETI REALITATEA SI SUNTETI ULUITI DE INEPTIILE CARE ATI FACUT SI V-ATI OCUPAT INSISTENT, PIERZAND TIMP, BANI, TERMENE, DECIZII...SI MULTE ALTELE FOARTE REGRETABILE....ETC.

AI BOALA GREA SI AI CONTAMINAT SI PE ALTII DE I-AI PUS PE CAI GRESIT, ASTA ESTI SI NU MAI INCERCA SA INVINOVATESTI TU PE ALTII, MEREU CAUTI VINOVATI, NU TE VEZI PE TINE SI CU CE TE OCUPI DIRECT. ESTI UN NIMIC, ASTA ESTI..., CU BOLA GRAVA LA NIVELUL CREIERULUI.

DU-TE LA AVOCATI SI SINDICATE, FA-LE CREIERUL LOR TANDARI, SUNT PE BANI, BANI MULTI..., ACOLO SUNT OBLIGATI SA TI SE EXPLICE, CE TU IN CAPUL TAU ESTI PLECAT..., LIPSA SI VID NEURONAL, AI IMBOLNAVIT MASE DE OAMENI SI INDRUMAT GRESIT PESTE TOT... SI ALTE FAPTE NOTABILE..., TE OCUPI CU ASTFEL DE NEMERNICII.

 
Facebook