Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31760 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-07 04:46

#31746: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 " Tu poti sa-ti tragi si-un glont in cap, nu te-a tras nimeni sau sa te puna sa te impusti, iar multi ca tine si altii ca tine ati tras si pus si pe altii sa se sinucida oferindu-le voi decizii in numele si actelor,documentelor pe care le aveau, avand voi grije sa rastalmaciti tot si sa denaturati adevarul, scarbelor, v-ati ocupat de fapte murdare si marsave, cel de esti scos din context si absurd, cazand in mizeria pe care ati creat-o."

Jignesti, aberezi , te crezi atoatestiutor si salvatore della ptria, te contrazici. Esti un nimeni, un "natarau" (ca sa folosesc cuvantul tau), un naiv si un complexat de propriati inteligenta pe care din pacate cred ca pana acum nu ai avut unde sa ti-o expui (noroc cu aceasta mizerie de petitie).

Daca ai fi fost  superinteligent (cum vrei sa pari) ai fi sesizat de la inceput , chiar din clipa in care ti-au pus decizia in mana ca e o inselatorie si ca drepturile tale salariale trebuiau sa fie plati curente si nu creante, asa cum erau ele consfintite  in CCM care reprezinta legea partilor chiar si in situatia insolventei , in cazul in care el nu a fost denuntat.

Stiu e mult mai usor sa copiezi de pe saituri paragrafe din legi si comunicate date de "baieti destepti" , sa le postezi pe acesta mizera petitie si sa te crezi destept, dar concret, concret ce ai facut? Probabil esti unul din multii pensionari si nu te mai intereseza atat de mult si e mult maiusor sa apesi niste taste si si ne arati noua inteligenta ta. 

Vobesti de legi si respectarea lor intr-o tara ca Romania de parca ai traii in Germania, Elvetia, Suedia sau oricare alta tara civilizata in care drepturile omului sunt respectate si nu sunt doar niste cuvinte scrise pe o hartie. 

Ramai cu bine in lumea ta de intelectuali anonimi