Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31450 EMOŢIONANT: Copiii unei foste angajate de la Oltchim trăiesc de pe o zi pe alta.

2014-12-26 15:49

VOCEA VALCII - Social

EMOŢIONANT: Copiii unei foste angajate de la Oltchim trăiesc de pe o zi pe alta.

Dec 26, 2014 Scris de  Claudia STANCIU

Povestea emoţionantă a trei copii din Râmnicu Vâlcea a fost prezentată la Ştirile ProTv, jurnaliştii centrali cerând ajutor pentru aceşti tineri care trăiesc de pe o zi pe alta. Este vorba despre copiii unei foste angajate a combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a murit în urmă cu un an şi jumătate. Cei doi băieţi, de 10 şi 14 ani, dar şi sora lor, de 12 ani, au rămas în grija tatălui, care a suferit mai multe operaţii şi nu poate să muncească.
Astfel se face că, cei patru membrii ai familiei Pleşea trăiesc doar cu 600 de lei pe lună, pensie de urmaş, iar, din păcate, în pragul sărbătorilor de iarnă ei au constatat că nu mai au în casă decât 6 lei.
Copiii nu şi-au dorit să primească jucării sau dulciuri de Crăciun, ei vor doar lemne să încălzească în această iarnă, mâncare şi sănătate pentru tatăl lor.
Vedeţi în clipul de mai jos povestea sărmanilor copii din Râmnicu Vâlcea, iar dacă vreţi să îi ajutaţi, îi puteţi contacta la adresa: Familia Pleşea - Comuna Colonie Nuci, Aleea Nuci, nr. 67, bloc 2. apt. 13, Rm. Vâlcea. Nr de telefon: 0752.548.335.