Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!
Musafir

/ #31006 AFACERE DE FAMILIE. Noua conducere a Oltchim, compusă din soţi şi soţii

2014-12-16 10:06

22 octombrie 2012.

http://www.radicalonline.info/

După ce fostul director general al Oltchim Râmnicu Vâlcea, Constantin Roibu, a fost acuzat ani la rând că a căpuşat combinatul prin firme conduse de el şi apropiaţii lui, astăzi lucrurile nu s-au îmbunătăţit cu nimic. Noua conducere executivă este compusă din foşti colegi ai actualului director al Oltchim, Mihai Bălan, lideri PNL, soţi şi soţii.

Săptămâna aceasta Consiliul de Administraţie al Oltchim a aprobat componenţa noii conduceri executive.

În comunicatul transmis Bursei de Valori Bucureşti apar şapte nume. Primul, Ion Cocleţ a fost numit în funcţia de director al departamentului de Resurse Umane.

Acesta mai îndeplineşte şi atribuţii de purtător de cuvânt al combinatului. Este unul dintre apropiaţii lui Mihai Bălan şi a lucrat la CET Govora cu acesta în ultimii 20 de ani. A părăsit CET-ul din funcţia de director de termoficare urbană, iar acum a ajuns la Oltchim ca specialist în resurse umane. Ion Cocleţ nu a venit singur.

Şi-a adus şi soţia, Livia Mihaela Cocleţ, care a lucrat tot la CET Govora, dar s-a ocupat de achiziţii. La Oltchim vine pe o poziţie similară, într-un departament creat special pentru ea, combinatul având deja un departament de aprovizionare.

Alte două nume apar în comunicatul transmis bursei: Felicia Spiru-Ciobescu şi Armand Spiru-Ciobescu. Soţ şi soţie, cei doi au fost numiţi pe poziţiile de director operaţiuni comerciale, respectiv director general adjunct operaţiuni financiare.

În vârstă de 35 de ani, Armand Spiru-Ciobescu este membru PNL Vâlcea, lider al organizaţiei de tineret. Până să ajungă la Oltchim a lucrat ca director executiv la o companie care făcea comerţ cu produse alimentare.

Soţia sa, director adjunct la departamentul financiar a lucrat la diferite bănci comerciale ca analist de credite. În poziţia de director economic este un alt fost coleg de-al lui Mihai Bălan.

Daniel Ilinca a lucrat timp de şapte ani la serviciul financiar de la CET Govora. Din noua conducere executivă a combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea mai fac parte şi Valentin Popescu, Marius Pârvu, Norocel-Lucian Marinescu şi Mihail Tălpăşanu . Cei patru sunt angajaţi ai Oltchimului de ani buni. Sursa: Digi24.ro