Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Prietene

/ #30236 Re: Re: LEGEA 85/2006 si CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ), OUG nr. 36/2013,H.G. 241/08.05.2013:.

2014-12-04 09:48

#30234: disponibilizat oltchim - Re: LEGEA 85/2006 si CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ), OUG nr. 36/2013,H.G. 241/08.05.2013:. DIN CAUZA ASTA ATI PIERDUT PROCESE, NU V-ATI SUSTINUT CREANTELE SALARII NEACHITATE PE LEGEA 85/2006. CEI  MULTI DISPONIBILIZATI NU AU PIERDUT PROCESE DEOARECE N-AU SUSTINUT PROSTII IN FATA INSTANTELOR. (AVOCATII VOSTRI V-AU TOCAT LA BANI )

 

 link directionare sentinta dosar insolventa: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

link directionare legea 85/2006: Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

SALARIILE DE ORICE FEL RAMASE INSCRISE IN ACTE SUNT CREANTE. SUME SALARII GENERATE  INANTE  DE INSOLVENTA DECEMBRIE 2012 INCLUSIV CARE SUNT LA MASA CREDALA ( SUME CAR OLTCHIM DETURNAREA DE BANI DE PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA CAND A FOST DIRECTOR IN OLTCHIM, TRANSPORT,AVANS, ...ALTE DREPTURI BANI...) SI  TOATE SUMELE  SALARII GENERATE DE LA INCEPEREA INSOLVENTEI INUARIE 2013 NEACHITATE SI TRECUTE IN ACTE SUNT TOT CREANTE  IN TABELUL DE CREANTE PLATI PENTRU  ACHITARE, PRIORITARE LA ACHITARE  DIN TABELUL DE CREANTE  SI CU DREPT DEPLIN  ACHITARE PE ACESTEA PRIN ACTELE CARE LE DETINEM TOTI SI SUNT SALARIATII ( FOSTI SI ACTUALI ANGAJATI ).

SUNT TRECUTE IN TABELUL DE CREANTE AUTOMAT, INSA ACESTA NU A FOST ACTUALIZAT LA JUDECATORUL-SINDIC APROBAT PENTRU ACHITARE SA FUNCTIONEZE INSOLVENTA LEGEA 85/2006 FALIMENT, ACUM SE CERE FALIMENT DIN CAUZA OBSTRUCTIONARII CELOR CARE CONDUC INSOLVENTA SI NU AU RESPECTAT LEGEA INCALCAND-O VOIT PRIN INTARZIERI, MINCIUNA ... SI ALTE FAPTE.  DE CAND S-AU PRODUS DISPONIBILIZARILE CU APROBAREA JUDECATOREI, ADMINISTRATORUL JUDICIAR NU A ADUS ACEST TABEL DE CREANTE ACTUALIZAT SPRE APROBARE. ASTA SE CERE, ASTA TREBUIE SA FACA DEBITORUL SC.OLTCHIM SA, PNTRU A INCEPE PLATILE LA DESTINATAR, MOMENTAN  EI DOAR NE-AU IMPOZITAT ANAF, TRIMIS LA PENSII PRIVATE, CASA DE PENSII..., NU SI ACHITARE NOUA DISPONIBILIZATILOR SI NICI CHIAR ANGAJATILOR AVAND CREANTE RESTANTE FATA DE EI.

CAPITOLUL-I I Dispozitii generale Art. 3.

7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului; [PANA LA STINGEREA LITIGIULUI DE MUNCA ESTI SALARIAT OLTCHIM CU DREPTURI ASUPRA SOCIETATII SI PRIN RESTRUCTURARE COLECTIVA FIIND POSESORUL ACTELOR DE DESFACERE CIM DIN CCM CU O CREANTA SALARII ASUPRA DEBITORULUI SC OLTCHIM SA SI PRIORITAR LA PLATA INAINTEA CELORLALTI CREDITORI DIN TABELUL DE CREANTE]

 

10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia.
Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

abcdef

 

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].

Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink