Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

UN PETROCHIMIST

/ #29435 CCM asa cum vor ei!

2014-11-20 16:52

Domnilor administratori,domnilor lideri de sindicat,conducere Oltchim,

Mare economie se face daca sunt 20 de persoane de la Pitesti care vor pleca acasa fara salarii compensatorii in caz de disponibilizare (cei care nu au cei 5 ani in Oltchim impusi de dumneavoastra!). Nu va ganditi ca poate acele persoane au venit la Petrochimia Arpechim de la alte societati (unde aveau locuri de munca asigurate si bine platite), ca sa puna umarul la repornire si au crezut ca se va face ceva pentru salvarea Petrochimiei romanesti!

In alta ordine de idei ar trebui sa va ganditi ca cei care au venit au fost persoane care cunosc aceasta Petrochimie, sunt oameni care au lucrat in acest domeniu, care au pus umarul dpdv tehnic la revizia din 2010-2011, care au participat activ la repornirea partiala din 2011 cand s-a livrat propilena la Oltchim pe conducta(din lipsa de bani s-a oprit) si care ar putea castiga foarte mult in alte firme similare (unii colegi au plecat deja in strainatate pe minim 3000 EUR/luna).

Stimati colegi, de la Oltchim si Arpechim, indiferent din ce sindicat faceti parte , acest CCM propus nu face altceva decat sa va reduca drepturile castigate pana acum si sa va invrajbeasca unii impotriva altora.Nu este vina celor de la Pitesti sau de la PVC ca nu functioneaza! Vina este a statului si a unor politruci care nu-si vad decat interesele personale. O posibila restructurare la Pitesti nu face decat sa dispara multe active fara urma fata de ce este astazi, sa dispara locuri de munca si sa umple buzunarele unora care asta urmaresc.Nu va mai certati intre voi dand satisfactie altora!

APLICAREA LEGII PENTRU TOTI, VIGILENTA SERVICIILOR SECRETE SI SITUATIA ACTUALA SPER SA SPERIE PE CEI CARE STATEU CU ARMA LA PICIOR PENTRU A SE IMBOGATI DE PE URMA ARPECHIM SI OLTCHIM SI DISTRUGEREA ULTIMULUI BASTION AL PETROCHIMIEI ROMANESTI!

SPER CA ADMINISTRATORII JUDICIARI,SPECIAL SI JUDECATORUL SINDIC SA GANDEASCA CORECT, CU MINTEA SI INIMA LA PETROCHIMIA ROMANEASCA, FARA PRESIUNI POLITICE SI SA DEMONSTREZE CA SI LA NOI SE POATE FACE CEVA DACA SE VREA, SALVAND FORTA DE MUNCA.

S-A VAZUT PANA ACUM CA ACESTE CASTIGURI FABULOASE AU FOST EFEMERE! FIECARE A PLATIT MAI DEVREME SAU MAI TARZIU!

Sa auzim de bine!