Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28893 ACL Vâlcea cheamă tinerii la miting

2014-11-11 09:30

ACL Vâlcea cheamă tinerii la miting

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea

Pentru Victor Ponta, românii din diaspora nu sunt concetăţeni, ci adversari. Ceea ce s-a întâmplat pe 2 noiembrie, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, a demonstrat că PSD şi candidatul său se tem de românii care trăiesc şi muncesc în Europa, Asia, America şi în orice altă parte a lumii. Obstrucţionarea dreptului de vot, cozile imense la consulate, protestele din marile capitale europene la adresa guvernului Ponta au arătat că teama pesediştilor că pot pierde alegerile nu a mai ţinut cont de respectarea legii, a moralităţii, a cetăţeanului. Nu mai putem tolera ca ceea ce s-a întâmplat pe 2 noiembrie să se repete pe 16 noiembrie, cu ocazia celui de-al doilea tur de scrutin.

 

De aceea, îi invităm pe toţi cei care s-au simţit umiliţi de atitudinea guvernului Ponta faţă de concetăţenii noştri din diaspora, să le arate acestora că nu sunt singuri în faţa abuzurilor unui sistem încremenit în comunism.
Toţi cei care s-au săturat de aroganţa PSD, de metodele revoltătoare prin care acest partid – stat îşi doreşte să rămână cu orice preţ la conducerea ţării, sunt aşteptaţi miercuri, 12 noiembrie în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, la Ceas, pentru a le arăta tuturor celor care nu dau doi bani pe lege, că solidaritatea, bunul simţ şi dorinţa de libertate nu au graniţe. Alături de noi va fi şi îndrăgitul actor Florin Zamfirescu, cunoscut pentru rolurile sale memorabile. Domnia sa a răspuns pozitiv invitaţiei noastre, lucru pentru care îi mulţumim nespus.

 

Împreună, în mod simbolic, le vom spune sutelor de mii de români din diaspora că nu sunt singuri, că aşa cum ei se simt batjocoriţi de un sistem corupt şi mincinos, şi noi trăim aceeaşi umilinţă, zi de zi. Pentru ei, pentru românii care trăiesc şi muncesc în New York, Londra, Bruxelles, Munchen, Paris sau Sidney, pentru toţi românii neştiuţi din toate oraşele lumii, vom înălţa lampioane către cer. Gânduri bune, care chiar dacă nu se văd, se simt. Gânduri luminoase, care chiar dacă nu vor zbura în toate oraşele lumii, vor ajunge cu siguranţă în inimile concetăţenilor noştri. Vă aşteptăm!

 

Alina Lupu și George Popolan

 

Co-presedinti  Organizatia de Tineret ACL Vâlcea