Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28612 Pentru Gabriel Albinaru, habarnist imbarligator deturnator de la Legea 85/2006 si tuturor legilor:

2014-11-04 17:00

Potrivit acestuia, la "Oltchim" situaţia este complet diferită.

"Oltchim face parte dintr-un program de restructurare guvernamental, face parte din acordurile internaţionale şi pur şi simplu disponibilizările au venit ca urmare a restructurării activităţii şi nu ca urmare a cauzelor pe care le-am menţionat anterior", a afirmat Gabriel Albinaru.

El a mai precizat că plăţile compensatorii vor intra în discuţie abia după ieşirea din insolvenţa Oltchim, plăţile reprezentând o relaţie contractuală între societate şi persoanele disponibilizate. 

=========================================================

Sa-i transmitem lui Albinaru, ca sumele de salarii plati compensatorii disponibilizati sunt creante impotriva SC. Oltchim SA insolventa ( la care nu specifica nicaieri sa fie platite din privatizare ori profit,  ci chiar urgentate achitarile acestor sume...) si inregistrati la fel ca salariile angajatilor in tabelul final de creante prioritari la plata si primii inantea tuturor intereselor societatii si demonstrata si de domnul Niculae Balan de la Bdo care a specificat foarte clar ca aceste sume trebuiesc platite ( sau mai bine spus trebuiau platite din tabelul de creante....) si pe care domnul Piperea& co. Romnisolv, trebuie sa-l depuna pe 19 noiembrie 2014, primii platiti fiind salariatii ( angajati si disponibilizati ) prin tabelul final de creante, astfel societatea achitandu-si creantele neachitate si pornind aplicarea Legii 85/2006, respectand procedurile de ACHITARE.

SA-I MAI AMINTIM DOMNULUI ALBINARU SI TUTUROR CARE MANANCA MINCIUNI ( VALABIL PENTRU TOTI ), FAPTELE LOR SE PEDEPSESC PENAL PRIN MINCIUNILE SI DEZINFORMARILE CREATE IN PUBLIC.

NICULAE BALAN, reprezentat BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014 . http://www.curierulnational.ro/

 

youtube.com  MIN. 1,26  " Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM... " => PIPEREA&CO 18 iun. 2014

 

 Pe 19 noiembrie, se depune tabelul creantelor Oltchim la judecatorul sindic

Data publicarii: 02-11-14 Administratorul judiciar Gheorghe Piperea a precizat că tabelul definitiv al creanţelor Oltchim va ajunge pe masa judecătorului sindic în data de 19 noiembrie. Tot atunci, va fi prezentat şi planul de reorganizare a combinatului din Râmnicu Vâlcea. „Pe 19 noiembrie vom depune, la judecătorul sindic, tabelul definitiv al creanţelor. Este un act de procedură care depinde de multe elemente, inclusiv de evaluarea bunurilor şi a garanţiilor. Din momentul în care acest tabel se afişează, conform legii, în 30 de zile, trebuie să depui planul de reorganizare. Acest plan de reorganizare este gata de foarte mult timp, dar nu vom aştepta cele 30 de zile pentru a-l depune. Un rezumat al acestui plan de reorganizare îl vom depune chiar pe data de 19 noiembrie”, a mai declarat Piperea. DS

 

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

portal.just.ro

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond