Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28495

2014-10-31 15:47

http://capitalismpepaine.com/2014/10/31

Oltchim se vinde la fier vechi

N-ati vrut sa-l dati nemtilor pe 3 milioane? Las’ ca-l dati acum la gunoi!

  • Mai tineti minte ce bataie de joc a fost cu vanzarea combinatului Oltchim?
  • Mai tineti minte cum a organizat Ponta jaful ala de licitatie, fara sa stabileasca o valoare de pornire si fara sa ceara cumparatorului nici o garantie, nimic?
  • Mai tineti minte cum Dan Diaconescu (alt smenar de Dambovita) a promis ca da 45 de milioane de euro, in timp ce germanii de la PCC (oameni de meserie) au dat doar…3?
  • Mai tineti minte cum sindicatul Oltchim se umfla in gusa si zicea: cum sa ne jigneasca strainii pe noi cu 3 milioane, cand noi suntem cea mai tare fabrica a Statului roman (de parca sindicatele se pricep la afaceri)?
  • Mai tineti minte ca dupa aia, Dan Diaconescu n-a mai fost in stare sa plateasca nimic (pe el il interesa doar sa faca scandal si sa apara in ziare, inainte de alegeri)?
  • Mai tineti minte cum PONTA a dat toata vina pe liberali si a promis ca, stati sa vedeti, organizeaza el cu PSD-ul o licitatie serioasa – care de fapt n-a mai avut loc niciodata? Pentru ca nemtii si-au bagat picioarele in mizeria voastra romaneasca si n-au mai vrut sa participe, nici macar cu alea 3 milioane?

Aveti acum rezultatul cacatului mancat de Ponta, de Diaconescu si de sindicate:

Veti MURI fara investitori straini!

Esti cumva unul din cei care intreaba “dar ce nevoie avem de investitori straini, ce, noi n-avem investitorii nostri?”

Atunci esti un bou, draga cititorule.

Si te invit sa-ti pui ideea idioata in aplicare: adica sa traiesti pe bune, fara investitori straini. Ca in timp ce tu faci filosofia afacerilor, Marea Britanie, Polonia, Germania se bat efectiv sa atraga firmele straine de orice culoare (indiferent ca vin din Franta, din China, sau din…Romania!).

La fel ca sindicatul Oltchim, s-au umflat in gusa si sindicalistii de la Semanatoarea, care au gonit Fiat New Holland din Romania, cu suturi in cur: iar acum Semanatoarea a disparut TOTAL!

  • Boii, lasati de capul lor, traiesc din ce in ce mai rau, pana mor.
  • Nivelul de trai al poporului roman a scazut la jumatate fata de 2007.

Vedeti vreo legatura intre cele doua propozitii? J

NOTA: articol publicat in august si republicat azi, inainte de alegeri, ca sa va dati seama ce se intampla cu Romania, in timp ce voi va scuipati pe feisbuci.