Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

/ #28227 Re: Re:

2014-10-26 07:28

#28226: - Re:  SI PE MINE DE CE MA OPRESTE FISCUL (ANAF), SA-MI SPUNA BA.... AU FACUT NISTE NATARAI...., NISTE CHESTIII....?????? SI MI-AU ARUNCAT SI O HARTIE, CICA ASA AU ZIS EI.....!!!!!!!!!

Revizuieste gandirea, dar rapid. Si cere-ti scuze public.

ESTE OBRAZNICIA SI IMPERNINTA TA NATIVA, AI CREAT STAREA DE CONFLICT SI O ALIMENTEZI CONTINUU...!!!!!!!!!!! INDIFERENT CINE ESTI, SAU AI FOST !!!!!!!!!!!

 Poftim???? Cine ma..... tu????? Si pe mine ma opreste lumea pe strada si-mi este rusine de tot ceea ce faceti. DA si eu sunt luat la fel ca tine, dau cu subsemnatul de ceea ce ati mancat voi gogomanii, aberatii, TOATE DECIZIILE VOASTRE NEMERNICE...s.am.d.!!!!!!!!!!!!!!!

TE-AM AVERTIZAT DE FOOOOOARTE MULT TIMP CA O SA AJUNGEM IN SITUATIA ASTA, N-AI VRUT.....!!! ITI MERITI SOARTA.

SA-TI CUMPERI MEMORIE. DE TOT CEEA  CE FACETI.

TOTI CREDITORII SUNT TRECUTI AICI IN PETITIE, TOTI PARTICIPANTII SUNT TRECUTI IN PETITITE, UNII AU SI DECEDAT....!!!!!!!

Ti-ai asumat PUBLIC FAPTELE TALE, PE  TOATA PERIOADA OLTCHIM.

Familia ta, dar famiiliile noastre !!!!!!!!!???????????? Cand ai trambitat aiurea de ce nu te-ai gandit de miiii.... si sute de  mii de ori ceea ce faci si  iei decizii, chiar si-n numele meu si al colegilor, bine, voi atunci erati pe val si nimeni nu-si permitea sa se ridice la nivelul vostru de somitati si revolutionari in a "stie tot si nu stie nimic". CU ASTA VA OCUPATI SI NU MA MAI IMITA IN CEEA CE TI-AM SCRIS SI-TI RESCRIU, DENIGREZI, DETURNEZI FAPTE, EVENIMENTE, MAI INJURAT SI MAI SPURCAT, PORCAIT, INJOSIT, UMILIT CONTINUU..., MAI OTRAVIT CU ILEGALITATILE  TALE, ATACI FARA TEMEI, IMBARLIGI, INSITIGI, AIURESTI PE TOTI...SI MUUULTE ALTELE...S..A.M.D. ASTA CA NU NE VEDE NIMENI SI NU STIM AICI INTRE NOI, STAM SUB ANONIMAT.

 Tu-l cunosti pe acest individ care ai scris de el ??? Va permiteti sa pronuntati nume despre el, NE PERMITEM SI NOI SA PRONUNTAM NUME DESPRE VOI, ESTE RECIPROC SI CHIAR DACA N-ATI MAI SPUNE NUMELE LUI, AVEM TOT DREPTUL DIN LUME SA VA ARATAM CINE SUNTETI CU NUME SI PRENUME pentru faptele comise si demonstrate continuu..., pana azi, si-n viitor pana raspund de tot ceea ce au facut si fac continuu... ACESTA ESTE SCOPUL PETITIEI SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM, CEI RASPUNZATORI SA FIE ARATATI SI SA RASPUNDA DE FAPTELE LOR COMISE !!!!!!!.  Va este rau pentru ca vi se spune adevarul in ochi, mizeriilor. Ce nu sunt deacord cu el, pentru ca injura, insa el a spus adevarul, voi numai mincinosi si imbarligatori, SUNTETI HOTI si va ocupati cu BANDITISME, MERITATI UN SINCER HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 

TOATE PLANTELE LA CONSERVA SI IN CONSERVA, MERITATI UN SINCER HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.