Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

UITE CUM AU TRECUT EI SI MULTI ALTII PRIN VL. SI AG.,FARA SA-I DERANJEZE NIMENI CU INTREBARI...!

/ #27847 Re: Re: Re: Re: Re: EEE..CE ZICI DE ASTIA, NU TREBUIA SA LE ESPLICI LOR CU CEEA CE GARANTAU...

2014-10-20 21:57

#27835: UITE CUM AU TRECUT EI SI MULTI ALTII PRIN VL. SI AG.,FARA SA-I DERANJEZE NIMENI CU INTREBARI...! - Re: Re: Re: Re: EEE..CE ZICI DE ASTIA, NU TREBUIA SA LE ESPLICI LOR CU CEEA CE GARANTAU... 

http://www.criterii.ro/

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susținut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidențiale, a fost prezent vineri, 17 octombrie, în județul Argeș.

În prima parte a vizitei a fost la Costești, acolo unde a vizitat fabrica Comefin, după care a mers la Bradu, la fabrica de componente auto GIC Nosag Metal, ambele furnizoare în industria auto. 

La Pitești, Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat de mai mulți simpatizanți, la târgul "Toamna Piteșteană". A discutat cu piteștenii și comercianții și a cumpărat mai multe borcane de Magiun de Topoloveni.

Președintele Senatului a vizitat și municipiul Câmpulung, unde a fost întâmpinat de aproximativ 350 de simpatizanți. De la musceleni a primit în dar un tricou cu numărul 13, poziția pe care o ocupă pe buletinul de vot.

Însoțit de vicepreședintele PLR Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei, și de secretarul general Daniel Chițoiu, fost ministru al Finanțelor, Călin Popescu Tăriceanu a fost și la uzina Dacia Renault, acolo unde a vizitat mai multe secții și a purtat discuții cu board-ul companiei, în frunte cu directorul general Nicolas Maure. Cu această ocazie a declarat că este un susținător total al autostrăzii Pitești- Sibiu, despre care a arătat că ar trebuie să fie, pentru orice guvern, prioritatea zero în materie de infrastructură: "Am susținut proiectul înainte de venirea Renault în România și am încercat să îmi aduc modesta mea contribuție pentru ca acest proiect să reușească. Industria auto reprezintă cea mai importantă ramură industrială în România. Îi felicit pe cei de la Dacia- Renault pentru că au cea mai mare cifră de afaceri din România, dar nu pot să nu îmi exprim dezamăgirea că nu a existat întotdeauna din partea autorităților acompaniamentul pentru o asemenea mare investiție”.