Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27693 Tăriceanu despre situația Oltchim: Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic

2014-10-17 14:57

http://www.agerpres.ro/

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent susținut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidențiale, a spus vineri, la Pitești, că nu poate face previziuni despre soarta unor societăți precum Oltchim, deoarece nu-i place să facă promisiuni fără acoperire.

Foto: (c) CRISTIAN NASTASE (C) / AGERPRES FLUX

"Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteți imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită", a declarat Tăriceanu.

El a adăugat că o discuție serioasă pe tema situației firmelor cu probleme ar trebui inițiată după încheierea campaniei electorale. "Cred că odată campania electorală încheiată, putem să ne așezăm și avem obligația să ne așezăm la treabă cu toții și să găsim soluții. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate", a spus Tăriceanu.

Președintele Senatului a vizitat, vineri, două fabrici de componente auto din orașele Costești și Pitești, apoi a discutat cu comercianții și cumpărătorii de la târgul "Toamna Piteșteană". Programul vizitei în județul Argeș mai include discuții cu conducerea societății Automobile Dacia, precum și o întâlnire electorală la Câmpulung Muscel.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă)
Facebook