Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27631 Re: Re:

2014-10-14 17:47

#27626: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re:  

De-ar fi numai Piperea..., insa aici e vorba de sindicate si statul roman, impreuna cu toti dezaxatii mintal (aici te referi la Fota)"

Da, e vorba de sindicate si seatul roman. Sindicatele sunt rodul nostru ca si statul roman. Intr-un cuvant "ce semanam, aia culegem".

Trecem peste asta si dezvoltam putin. Nimic bun nu se va intampla in tara asta pana cand noi cei de jos nu ne vom schimba atitudinea si nu vom mai fi acei oamni aplecati si umili , ci dimpotriva vom incerca sa avem atitudine impotriva acestui sistem nemernicit. 

Daca esti disponibilizat sa sti ca si eu sunt si ma ingrozeste faptul ca stiu ca asa ca mine sunt peste 900 de fosti angajati, angajati pe care un "avocat al diavolului" impreuna cu statul roman si cu largul concurs al sindicatelor si-a batut joc intr-un mod ordinar de ei iar ei nu au nici-un fel de atitudine.

Intr-un cuvant suntem un neam de FOTA cu toate ca asta in rertarzia lui tot mai spune cite ceva , mai injura pe unul pe altul., ne mai injura pe noi cei ce mai sounem ceva la adresa lui Diculoiu care intr-adevar se face vinovat de multe. La el da , e valabila expresia "prosti, prosti dar multi" pe cata vreme la noi se potriveste expresia "multi, multi dar prosti"