Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #39003 Hai, pa si ue !

2014-10-08 16:52

Statul român a început recuperarea prejudiciului în Dosarul ICA. Sediul Antena 3 a fost trecut în proprietatea statului

 

 Statul a preluat o clădire din proprietatea Institutului de Chimie Alimentară în contul prejudiciului de 60 milioane euro stabilit în dosarul de spălare de bani în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Surse din cadrul instituţiilor care se ocupă de recuperarea prejudiciului au arătat că imobilul aflat pe strada Bucureşti Ploieşti nr. 25-27 a fost întabulat „pe statul român”. Asta înseamnă că a început recuperarea prejudiciului  în Dosarul ICA, potrivit unor surse gândul. Clădirea face parte din lotul de proprietăţi pentru care instanţa a dispus confiscarea în Dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat. La această adresă funcţionează redacţia postului de televiziune Antena 3.

 

În august 2014, omul de afaceri în vârstă de 67 de ani a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA. Voiculescu a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal, legea mai favorabilă în cazul său. Totodată, lui Voiculescu i s-au interzis mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani.

 

Contactat de gandul.info Mihai Gadea, directorul Antena 3 nu a dorit să facă nici un fel de comentariu.  "Nu doresc să vorbesc cu dumneavoastră", a spus Mihai Gândea.