Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25524 Piperea: “Nu pot garanta privatizarea Oltchim până în 12 decembrie!”

2014-08-25 19:41

 

Piperea:

"Nu spun vorbe doar ca să mă aflu în treabă, pentru că nu sunt politician. Pot garanta doar că la sfârşitul lunii august avem gata un plan de reorganizare a combinatului Oltchim" - Gheorghe Piperea, administrator judiciar Oltchim SA.        

PIPEREA NU POATE GARANTA NIMIC:
- NU GARANTEAZA PRIVATIZAREA OLTCHIMULUI;
- NU GARANTEAZA UN PLAN DE REORGANIZARE AL OLTCHIMULUI - PENTRU CA NU-L ARE SI PENTRU CA ESTE INCAPABIL SA-L FACA;
- NU GARANTEAZA FUNCTIONAREA OLTCHIMULUI LA MAI MULT DE 10%;
- NU GARANTEAZA PLATA SALARIILOR COMPENSATORII;
- NU GARANTEAZA ... NIMIC PENTRU CA NIMIC POATE SA FACA.

POATE SA GARANTEZE SI POATE SA-SI BAGE MANA-N FOC FARA SA SE ARDA CA ISI IA BANII: ONORARIUL FIX DE 50.000 DE EURO / LUNA SI ONORARIUL PROCENTUAL DE CEL PUTIN 1,5 MILIOANE PE LUNA.

T R O M B O N !!!

Iata ce declara acum mai bine de un an de zile, intr-o zi de 13 (aprilie 2013) "salvatorul Oltchimului":

Administratorul judiciar al Oltchim a mai declarat că planul complet de restructurare şi de reorganizare a societăţii Oltchim nu va fi gata mai devreme de septembrie -octombrie 2013, după soluţionarea contestaţiilor la tabelul de creanţe. 

'Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate.
Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm.
Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori', a spus Piperea, pe 13 aprilie, la un post privat de televiziune.

Gheorghe Piperea a precizat că s-a reuşit accesarea unor bani pe baza Legii 200/2006, privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale şi că în prezent se lucrează pentru obţinerea unei finanţări de 50 milioane euro de la o instituţie de credit.

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/8291-combinatul-oltchim-in-agonie-pagini-pentru-o-istorie-neagra