Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25355 Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii

2014-08-20 18:16

#25352: Disponibilizat informat - Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

Capitolul II - Participantii la procedura insolventei



Art. 5
(1) Organele care aplica procedura sunt: instantele judecatoresti, judecatorul-sindic, administratorul judiciar si lichidatorul.
(2) Organele prevazute la alin.(1) trebuie sa asigure efectuarea cu celeritate a actelor si operatiunilor prevazute de prezenta lege, precum si realizarea in conditiile legii a drepturilor si obligatiilor celorlalti participanti la aceste acte si operatiuni.

Art. 75
(1) Dupa expirarea termenului de depunere a contestatiilor, prevazut la art.73 alin.(2), si pana la inchiderea procedurii, orice parte interesata poate face contestatie impotriva trecerii unei creante sau a unui drept de preferinta in tabel definitiv al creantelor, in cazul descoperirii existentei unui fals, dol sau erori esentiale care au determinat admiterea creantei sau a dreptului de preferinta, precum si in cazul descoperirii unor titluri hotaratoare si pana atunci necunoscute.
(2) Judecarea contestatiei se va face de judecatorul-sindic, dupa citarea contestatorului, a creditorului care detine creanta contestata, daca acesta nu este chiar contestatorul, a administratorului judiciar/lichidatorului, a membrilor comitetului creditorilor si a oricarei alte parti interesate, dupa caz.
(3) Pana la judecarea irevocabila a contestatiei, judecatorulsindic va putea declara creanta sau dreptul de preferinta contestat ca admis numai provizoriu.

Alexandru Iorgulescu- cine este persoana care nu stie ca Oltchim este in insolventa conform deciziei judecatorului-sindic  Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA ...?

http://www.oltchim.ro/uploaded/2013/hotarare%20insolventa_%20legalizata.pdf => HOTARARE JUDECATOREASCA DE INTRARE IN INSOLVENTA S.C. OLTCHIM S.A RAMNICU VALCEA

 

 

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date. Legea nr. 85/2014 - procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa