Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25014 Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim.

2014-08-12 09:29

#25006: - Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim.  

 Potrivit unui document oficial, angajaţii susţin că, în intervalul menţionat, au fost comise o serie de acte de ilegale, respectiv subminarea economiei societăţii şi, implicit, a economiei naţionale, de către conducerea SC Oltchim SA, cu ştiinţa administratorilor judiciari Gheorghe Piperea (Rominsolv SPRL) şi Niculae Bălan (BDO Business Restructuring SPRL) şi cu aprobarea administratorului special Bogdan Stănescu. Administratorul judiciar Gheorghe Piperea a declarat că, dacă grupul de angajaţi este cel din jurul lui Corneliu Cernev liderul Sindicatului Victoria din SC Oltchim SA, acuzaţia nu este doar falsă...

 

lamuriti-ne putin domnu Piperea cam cum ie formularea asta...hic.... adica acuzatia este falsa doar daca nemernicii sunt din jurul lui Cernev? pai si daca nu sunt atunci afirmatia (ca de-aia ie afirmatie) e adevarata?

 

daca ie vorba de document oficial, stiti sau nu stiti cine sunt semnatarii si din jurul cui au scris ei? ie oficial? nu e oficiual? stiti cine l-a compus sau v-ati bazat pe ce a spus grafologul? stiti ca oamenii sanatosi la cap fie nu semneaza deloc daca vor sa ramana anonimi, fie semneaza in clar ca sa fie lucrurile limpezi?

 

Corneliu Cernev se răzbună pe toată lumea acum, pentru că a fost demis disciplinar, şi nu de mine, ci de o comisie din fabrică

 

cumva semnatura dvoastra se regaseste pe decizia de desfacere a contractului de munca?

stiu, si pe mine ma surprinde ca un om care cunoaste legile si cica vegheaza la aplicarea lor, poate semna o asemenea chestie abuziva si ILEGALA . dar stiti sa ticluiti niste abuzuri stfel incat sa scapati de incomozi

stiti cumva cine era comisia aia si mai exact, care a fost explicatia SCRISA si oficiala in privinta acestui asa zis incident, de exemplu, a dlui Talpaseanu? a declarat cumva ca "pentru ca i s-a deschis usa mai greu presupune ca Cernev dormea?" ce a declarat celalalt dispecer de pe tura?

Stiti de ce sunt doi dispeceri pe aceeasi tura de 24 ore?

 

 

Până acum, însă, domnul în cauză declara peste tot că este în relaţii amicale cu conducerea. Când o fi spus adevărul, când o fi fost ipocrit?

 

Cu domnul in cauza erati si dvoastra in relatii amicale. Oare cand ati fost ipocrit? atunci? sau acum cand l-ati injunghiat pe la spate?

 

sa mai avem asteptari de la dvoastra sa respectati legea?