Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24607 Re: Re: Re:

2014-07-26 07:03

Scoate-mi tu mie te rog legea si articolele, unde spune si sustii tu ca nu se poate???????? Nu sunt modificari pe legea noua, doar completari sa intelegi si tu, restul a ramas la fel. Noi pe Legea nr.86/2006 discutam pentru ca Oltchim a intrat in insolventa la data cand aceasta era activa.

#23479: - Re: Re: Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

UNDE SCRIE CA NU SE PLATESC SALARIILE (PLATI SALARII COMPENSATORII SI SALARIATI ANGAJATI!!!?????????? LEGEA OBLIGA LA ACHITARE ACESTE DREPTURI FIIND PRIMELE LA ACHITARE, STATUL ROMAN ESTE  ACTIONARUL MAJORITAR.

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

#23465: - MUSAFIRULE, NU MAI INTERPRETA. LEGEA ESTE LEGE.

ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA!...

#23465: -Legea 85/2006 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

 

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

 

http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

 

De restul vorbesti dar nu sti, Dl. Stanescu are un Juramant cum am si scris Securitate si Aparare Nationala.

 

http://www.oltchim.ro/ => Securitate si Aparare Nationala, are diplome, sa se miste domnul Stanescu sa achite salariile

Asa ai inteles tu cu luatul in seama si respectatul, mai citeste te rog,  nu te lasa, dar nu sarii randurile.

PE CCM UN SINGUR SINDICAT ESTE REPREZENTATIV SI ACELA ESTE SLO (SINDICATUL LIBER OLTCHIM) , N-ARE IMPORTANTA PERSOANA CAT LEGEA SI SPECIFICA CLAR (SLO) REPREZINTA SI ALTE APARTENENTE SINDICATE PE CCM, AVAND ATRIBUTII SLO SI PE CELELALTE OPTIUNI SINDICALE.

#24540 Re: : Prefectul va chema la raport toti factorii responsabili de soarta Oltchim

 

 

SCRIE IN CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA) CA SLO (SINDICATUL LIBER OLTCHIM) REPREZINTA TOTI SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI), INDIFERENT  DE RASA, ETNIE, CULTURA, RELIGIE, EDUCATIE, OPTIUNE POLITICA, ORIENTARE SOCIALA, HANDICAP, APARTENENTA ORI ACTIVITATE SINDICALA SI  ALTE CAZURI.....ETC., (NU SUNT TOATE LA RAND DAR FI SIGUR CA ASA ESTE IN CCM)....

 


STOP MINCIUNILOR SI INSELATORIILOR!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...