Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23767

2014-07-14 08:23

VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA SI TOATE INTALNIRILE PE TEME SALARIALE.

NU AU VOIE SA INCURCE SCOPUL INTERESELOR OLTCHIM CU SCOPUL PRIORITATII ACHITARII BANILOR, ACESTIA DIN URMA FIIND DE DECIZIE PRIN LEGE A ACHITA.

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????

Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

Omul asta pare coerent nu si pregatit de astfel de discutii care nu-l prea vad  a face fata, asta nu inseamna ca trebuie sa cuvanteze cum decid altii, dar nu cred ca stie nimic de lege si aplicarea sa, este unul din cei prezenti la prefectura din partea salariatilor, disponibilizatii n-au avut acces, O ALTA ILEGALITATE. Eu cred ca trebuie oameni pregatiti care sa stie legea si legile, ei semneaza in numele tuturor cu decizii (pentru ca au participat)...

LA FIECARE INTALNIRE OFICIALA SUNT SEMNATE PROCESE VERBALE SI DIVERSE ACTE.

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_3QS2kZb1mo&hd=1#

http://i.imgur.com/jYk3cyd.jpg...