Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23759 VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

2014-07-13 19:07

#23738: - Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010

"Diamant-Mercedez-Cimitir

#23757 oameni din hala

2014-07-13 19:37

 

Mai asti de la EL III nu mai puneti numele lui Ion Radulescu cunoscut ca Jairu omul are un usor handicap si va folositi de numele lui ,nu va ajunge ca l-ati impins spre DICULOIU suntesi niste ,,SCURSURI'' ale OLTCHIMULUI."

 

 

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

p.s. cum scriati mai sus, sper sa nu se foloseasca de persoane cu handicap sau alte boli, la care ei n-au voie sa participe.

 

Sectiunea 3 - Adunarea creditorilor. Comitetul creditorilor

Art. 14
(5) La sedintele adunarilor creditorilor, salariatii debitorului vor putea fi reprezentati de un delegat din randul acestora, care va vota pentru intreaga valoare a creantelor reprezentand salariile si alte drepturi banesti.
(6) Deliberarile si hotararile adunarii creditorilor vor fi cuprinse intr-un proces-verbal, care va fi semnat de presedintele sedintei, membrii comitetului creditorilor, precum si de administratorul judiciar sau de lichidator, dupa caz. Procesul-verbal va fi depus, prin grija administratorului judiciar/lichidatorului, la dosarul cauzei, in termen de 2 zile lucratoare de la data adunarii creditorilor.
(7) Hotararea adunarii creditorilor poate fi desfiintata de judecatorul-sindic pentru nelegalitate, la cererea creditorilor care au votat impotriva luarii hotararii respective si au facut sa se consemneze aceasta in procesul-verbal al adunarii, precum si la cererea creditorilor indreptatiti sa participe la procedura insolventei, care au lipsit motivat de la sedinta adunarii creditorilor.
(8) Cererea prevazuta la alin. (7) va fi depusa la dosarul cauzei in termen de 5 zile de la data adunarii creditorilor si va fi solutionata in camera de consiliu, cu citarea celui care a introdus cererea, a administratorului judiciar sau, dupa caz, a lichidatorului si a creditorilor. In cazul in care a fost constituit comitetul creditorilor, va fi citat si presedintele acestuia.


VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

 

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????


Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."