Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un contribuabil care se simte umilit si batjocorit

/ #22737 Re:

2014-06-24 19:17

#22712: -

"PIERDEM TIMPUL ASA
TREBUIE GASITA ALTA SOLUTIE"

Corect. Hai sa stabilim o zi dar asta trebuie sa fie cat mai curand posibil pentru ca pentru noi timpul trece excesiv de repede si trece in defavoarea noastra. Eu propun ca Vineri sa ne intalnim la sediul OLTCHIM in jurul orei 9-9:30 , preferabil cat mai multi posibil. Este obligatoriu sa stabilim o strategie pentru ca daca pana acum nu am reusit sa rezolvam nimic se datoreaza faptului ca ne prezentam ca o turma ratacita fara cioban.

Haideti totusi sa ne intalnim cat mai multi si sa il intrebam pe Talpasanu , pe excelanta sa dl. Spiru si consoarta , pe toti jmecherii cu salarii de zeci sau poate sute de milioane cum au cheltuit ei banii primiti ca si salariu dim banii nostrii de compensatorii, sa-i intrebam daca au putut sa-i cheltuie sau le-a fost jena, sa-i intrebam daca au dat din banii aia si la copii si daca le-au si spus din ce provin acei bani, sa-l intrebam pe dl Smeu cum a putut el sa transforme banii nostrii in moneda de schimb pentru ramanerea in Oltchim si pe functie si daca se simte comfortabil pentru ce a facut si nu numai , daca poate dormii linistit noaptea stiind ca poate oricand sa nu mai aiba protectie si sa raspunda cu varf si indesat. Nu vorbesc despre Piperea , Stanescu si toata sleatha de venetici pentru ca ei nu sunt proveniti dintre noi, fac referire la cei sus mentionati si vreu sa le reamintesc ca si noi suntem oameni ca si ei si am mai fost si colegi , vreau sa le spun ca si noi avem copii si nevoi acum poate mul mai mari dar asta-i viata poate va venii o zi cand vom platii cu totii marlaniile facute4.

Domnule Talpasanu si Domnule Smeu daca aveti catusi de cat respect si bun simt , v-as ruga sa nu mai dati ochii cu noi niciodata.

Domnule Diculoiu ar trebuii sa nu mai dai ochii cu noi niciodata. Ne-ap tradat domnule Diculoiu. Ne-ai mancat banii 20 de ani degeaba. Trebuia sa fiti cel mai inversunat avocat al nostr, Cu ce ti-au platit astia tacerea?

Cerneve , tu nu esti decat un musuroi maroniu care miroase foarte urat.

Dragi colegi pacaliti , lasand toate acestea la o parte , haideti sa ne intalnim cat mai multi (cel putin cei care mai avem catusi de cat luciditate si demnitate) urmand sa stabilim o strategie de care ar trebuii sa se sperie toti acesti nemernici si nu numai. Cer aceasta pentru ca in tara asta de tip interlopic si nicidecum stat de drept , dreptate nu mai exista decat pentru unii si e interpretata asa cum doresc ei.