Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21523 Peste 200 de fosti angajati ai combinatului Oltchim au depus plangere penala la DIICOT pentru ca nu

2014-06-03 11:08

Peste 200 de fosti angajati ai combinatului Oltchim au depus plangere penala la DIICOT pentru ca nu si-au primit salariile compensatorii

http://www.europafm.ro/stiri/interne/peste-200-de-fosti-angajati-ai-combinatului-oltchim-au-depus-plangere-penala-la-diicot-pentru-ca-nu-si-au-primit-salariile-compensatorii~n75175/

Foștii salariați sunt convinși că reprezentanții combinatului au banii necesari, dar refuză să-i vireze în conturile lor.

Oamenii au ieșit din nou în stradă - nemulțumiți că reprezentanții Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea nu și-au respectat promisiunile.

Reprezentantul foștilor angajați - Nicolae Burdoază - spune că a primit o adeverință fiscală de la ANAF pe anul trecut în care salariații figurează ca și cum cum ar fi primit toate plățile compensatorii.

Mai mult decât atât, acestora li s-au oprit impozite deși nu au primit niciun un ban în cont.

Angajații au fost disponibilizaţi în vara anului trecut și în ultima perioadă au participat la mai multe proteste spontane.

La jumătatea lunii trecute, 11 dintre ei au intrat în greva foamei, însă au renunţat două zile mai târziu .

Potrivit contractului colectiv de muncă, ei au dreptul la un număr cuprins între şase şi 18 salarii compensatorii, în funcţie de vechime.