Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

paul

/ #20441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: FALIMENT : OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

2014-05-07 17:25

#20438: - Re: Re: Re: Re: Re: FALIMENT : OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

vad ca iar functioneaza la 23% din cacapacitate!

sa vezi si sa nu crezi, zau asa!

pe 6 iunie stie partidul daca are sustinere sau nu

iar poporul votant daca mai primeste iar minciuni cu basescu, porniri, amanari, privatizari.

as incerca si un mic pariu: pana la 30 iunie vor fi mai mult de 110 milioane euro pierderi. aici insa pot gresi un pic pentru ca premierul scoate din joben tot felul de investitori draguti din china, israel, rusia, ajerbaidjan, INSULELE Tahiti si Bali, etc. (care sunt mandri ca sunt romani).

daca la 23% din capacitate are pierderi de 211 mil euro, va dati seama ce pirederi ar fi la 65% din capacitate? hahaha, amar si trist.

cat despre manifestatia de astazi nu pot decat sa ma intreb ce naiba cautau disponibilizatii acolo. mascaricii de la prefectura, consiliul judetean si primarie au rezolvat problemele lor inainte ca acestea sa apara, din aprilie 2012.

oameni buni, ati gresit adresa! trebuie sa mergeti la parchet sa depuneti plangere penala pentru furt calificat, furt calificat in forma continuata, fals si uz de fals, fals in acte publice, fals sub semnatura privata, abuz in serviciu, etc.

de asemenea trebuie sa mergeti si sa depuneti plangere si la judecatorul sindic si sa cereti FALIMENTUL OLTCHIM-ului.

imi pare rau dar asa este situatia actuala.

P.S.

Lipseste din ziare declaratia magnificului CACErnev! Mare pierdere pentru omenire! Ziaristii sa se traga intre ei de urechi si sa treaca la colt, pe coji de nuca!