Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #19011 ADIO! SALARIATI DE LA PROPEN SI POLIOLI - NU MAI VISATI! NU SUNTETI IN CARTI.

2014-03-31 15:33

#18959: - ADIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SALARIATI DE LA PROPEN SI POLIOLI - NU MAI VISATI! NU SUNTETI IN CARTI.
OLTCHIM SPV FARA VOI!

PIPEREA DECLARA CA OLTCHIM SPV VA FI FORMAT DIN "instalatia de electroliza cu membrana, functionala si acum, instalatia de electroliza cu mercur, care va porni in perioada imediat urmatoare, facilitatea pentru PVC, acum in conservare, platforma petrochimica Bradu, brandul, marcile si toate brevetele de inventii."

Cernev nu este si nu a fost interesat de P.P.P. A stiut de la inceput ca astia sunt interesati numai de sode. Surpriza mare este interesul fata de pvc si de platforma Bradu. Nu o spun eu, o declara Piperea.
Oamenii de la P.P.P. au fost doar masa de manevra si varf de lance pentru cernev iar SVO i-a dat bani si puterea de-a lupta impotriva combinatului si in favoarea lui Zaremba si a PCC. Trebuie sa recunoastem ca Zaremba si a PCC s-au atins scopul cu ajutorul lui cernev
.


1. "Piperea a precizat, pentru ECONOMICA.NET, activele (viabile) care ar urma sa compuna Oltchim 2 (OLTCHIM SPV): instalatia de electroliza cu membrana, functionala si acum, instalatia de electroliza cu mercur, care va porni in perioada imediat urmatoare, facilitatea pentru PVC, acum in conservare, platforma petrochimica Bradu, brandul, marcile si toate brevetele de inventii."

  • Deci nu OXO, nu AF-DOF, nu PROPENOXID si nu POLIOLI!!!


2. "In plus, tot Piperea a precizat ca, pe Oltchim 2 vor fi trecute toate contractele de munca ale salariatilor Oltchim care lucreaza pe activele viabile ce vor fi trecute pe noua companie, plus circa 80 de contracte de munca de la Mentchim, o companie care va intra cât de curând in faliment."

  • Deci nu de la OXO, nu de la AF-DOF, nu de la PROPENOXID si nu de la POLIOLI!!!