Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 15:00


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 15:07



Musafir

#19003

2014-03-31 15:09

nea corneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vezi cum dai cu teslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GAOCEL

#19004 re:19001

2014-03-31 15:09

DICULOIU? HMMMM
UN PICULET MAI FRUMOS DECIT CCEERRNNEEVV

Musafir

#19005 În atenția ministrului Economiei: Directorul de la Oltchim, M. Pârvu, cercetat de procurorii DNA!

2014-03-31 15:11

#18976: - JAF LA OLTCHIM: datorii de 220 mil. EURO acumulate intr-un an; salarii neplatite de 3 luni si jumatate; concediile salariatilor disponibilizati neplatite la toti disponibilizatii; plata salariilor compensatorii amanata in instanta de catre administratorii judiciari.

http://ziaruldevalcea.ro/2014/03/30/in-atentia-ministrului-economiei-directorul-de-la-oltchim-marius-parvu-cercetat-de-procurorii-dna/


În atenția ministrului Economiei: Directorul de la Oltchim, Marius Pârvu, cercetat de procurorii DNA!
Postat in Directorul general de la Oltchim, argeșeanul Marius Pârvu, este cercetat de procurorii DNA pentru unele ilegalități „puse în scenă“ în perioada când era director al Secției Mecanice din cadrul Arpechim Pitești. „Ziarul de Vâlcea“ va da publicității în curând toate dedesubturile afacerii oneroase, al cărei personaj central este Pârvu!

 

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2014/03/Marius-Pirvu-decupat.jpg...

Presa din județul vecin i-a creionat următorul portret vremelnicului director de la Oltchim, impus de liberali: „Marius Pârvu, un inginer mecanic pe partea de utilaje dinamice care s-a bucurat, se spune, de sprijinul PC pentru a fi instalat în funcție. De altfel, el se află în relații strânse cu șeful județean al PC, Cornel Lazăr, cu care poate fi văzut adeseori împreună. Sprijinul politic despre care se tot vorbește nu l-a ajutat însă să facă mare lucru, ba dimpotrivă, ultima sa ispravă este coordonarea ședinței în care, în spatele ușilor închise, s-a dat undă verde listei cu cei peste 300 de salariați cărora li s-a dat preaviz pentru disponibilizare. Asta în condițiile în care directorul Pîrvu promitea că își va da demisia dacă va pleca vreun salariat din combinat sub șefia sa. Lucru așteptat acum, ca gest de onoare, după ce iată că n-a plecat doar un singur om, ci mai bine de 300. Considerat un tip suspicios și cam impulsiv, cu mentalitate mai mult de sindicalist (de altfel este și prieten la cataramă cu liderul de sindicat Marian Dumitru), noul director pare a fi instalat doar grație meciurilor dure pe care le-a avut cu fostul director Constantin Roibu de la Oltchim, împotriva căruia s-a ridicat fățiș, lucru care i-a asigurat susținerea ulterioară pentru numirea în funcție” – jurnaldearges.ro.
Despre Pîrvu, s-a mai scris în presa din Argeș că este unul dintre oamenii mogulului media Dan Voiculescu și că a rămas un apropiat al fostului preşedinte penal al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, fiind chiar partener de afaceri cu acesta.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 15:16


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 15:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 15:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 15:30



Musafir

#19010 Tupeu de sindicalist

2014-03-31 15:30

#18963: - Tupeu de sindicalist - tupeu de TIGAN (nota autorului comentariului).

Aflăm din sursele noastre că aventurierul mişcării de sindicat la care ne refeream, Corneliu Cernev, îşi doreşte în secret funcţia de director de producţie

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/25514-tupeu-de-sindicalist.html

Evident că, săptămâna trecută, cel mai important eveniment pe care presa locală nu l-a urmărit cu atenţie, totuşi, a fost parcurgerea primei etape pentru privatizarea Oltchim. Era de aşteptat, după binecunoscutul stil al actualilor guvernanţi, că nu se va întâmpla nimic.
Rămânem, deci, la concluzia care se insinua încă de la început, adică de acum doi ani, că Oltchim are soarta pecetluită. Nu se aştepta nimeni, până la urmă, ca nişte avocaţi, ajunşi în postura de administratori judiciari, să poată găsi soluţii, ori mai bine zis să construiască o echipă care să dea soluţii, pentru scoaterea combinatului din situaţia reală, generată - în opinia noastră - de atitudinea de neînţeles a Guvernului României. Între timp, secţiile care mai funcţionează în combinat se află în situaţia de a cădea pur şi simplu, fără sorţi de a mai fi reabilitat vreodată combinatul.

Avem foarte multe date pe care ne facem obligaţia să le publicăm în ziarul nostru de mâine, despre situaţia în care se află la ora actuală combinatul.
Muncitorii din Oltchim au ajuns, din nou, în situaţia de a nu-şi mai fi primit salariile pe 3 luni şi, în disperare de cauză, au cerut ca fostul director general de la Oltchim, Constantin Roibu, să se întoarcă la pupitrul de comandă al acestuia.
Printre altele, muncitorii au cerut reducerea posturilor de director – un adevărat arbore al sfidării situaţiei reale a combinatului! -, iar pentru aceasta au întocmit o listă.

Culmea este faptul că aşa zisul lider de sindicat, sub comanda căruia nu cred că mai sunt 100 de oameni, a început o vânătoare împotriva muncitorilor care au semnat lista restructurării conducerii tehnice.
Cu un tupeu inimaginabil, acesta a sărit la capul preşedintelui Consiliului Judeţean, cel care şi-a asumat misiunea de a duce revendicările muncitorilor la ministrul Economiei.
În ce calitate a făcut Ion Cîlea lucrul acesta? În calitate de şef al judeţului şi şef la Vâlcea al partidului de guvernământ. În fine, aflăm din sursele noastre că aventurierul mişcării de sindicat la care ne refeream, Corneliu Cernev, îşi doreşte în secret funcţia de director de producţie. Necroforii s-au aşezat pe un Oltchim muribund şi lucrează cu sârg să-l vadă răpus. Petre Tănăsoaic


Musafir

#19011 ADIO! SALARIATI DE LA PROPEN SI POLIOLI - NU MAI VISATI! NU SUNTETI IN CARTI.

2014-03-31 15:33

#18959: - ADIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SALARIATI DE LA PROPEN SI POLIOLI - NU MAI VISATI! NU SUNTETI IN CARTI.
OLTCHIM SPV FARA VOI!

PIPEREA DECLARA CA OLTCHIM SPV VA FI FORMAT DIN "instalatia de electroliza cu membrana, functionala si acum, instalatia de electroliza cu mercur, care va porni in perioada imediat urmatoare, facilitatea pentru PVC, acum in conservare, platforma petrochimica Bradu, brandul, marcile si toate brevetele de inventii."

Cernev nu este si nu a fost interesat de P.P.P. A stiut de la inceput ca astia sunt interesati numai de sode. Surpriza mare este interesul fata de pvc si de platforma Bradu. Nu o spun eu, o declara Piperea.
Oamenii de la P.P.P. au fost doar masa de manevra si varf de lance pentru cernev iar SVO i-a dat bani si puterea de-a lupta impotriva combinatului si in favoarea lui Zaremba si a PCC. Trebuie sa recunoastem ca Zaremba si a PCC s-au atins scopul cu ajutorul lui cernev
.


1. "Piperea a precizat, pentru ECONOMICA.NET, activele (viabile) care ar urma sa compuna Oltchim 2 (OLTCHIM SPV): instalatia de electroliza cu membrana, functionala si acum, instalatia de electroliza cu mercur, care va porni in perioada imediat urmatoare, facilitatea pentru PVC, acum in conservare, platforma petrochimica Bradu, brandul, marcile si toate brevetele de inventii."

  • Deci nu OXO, nu AF-DOF, nu PROPENOXID si nu POLIOLI!!!


2. "In plus, tot Piperea a precizat ca, pe Oltchim 2 vor fi trecute toate contractele de munca ale salariatilor Oltchim care lucreaza pe activele viabile ce vor fi trecute pe noua companie, plus circa 80 de contracte de munca de la Mentchim, o companie care va intra cât de curând in faliment."

  • Deci nu de la OXO, nu de la AF-DOF, nu de la PROPENOXID si nu de la POLIOLI!!!

Musafir

#19012

2014-03-31 15:39

Deci inca o data ,DREPTATE, priviti si trageti concluzi, Oltchimul este cu un picior in groapa ,iar cei SVO improsca cu injuri, cu calomni ,alceva domnilor nu puteti, un dialog constructiv, o solutie viabila ,ceva util si demn de o discutie civilizata. Nu pot sa cred ca la atat va duce capul, vi se pare ca situatia actuala este stabila, nu oameni buni este dezastroasa,chiar nu puteti la acte si documente sa veniti cu ceva concret ceva real, asa orice incult poate sa injure si scuipe, dar nu pot sa cred ca ii v-a da cineva castig de cauza.

Musafir

#19013

2014-03-31 15:45

Mai ION DAN nu pot sa cred ca esti un astfel de om,nu pot sa cred cei din SVO ca ati ajuns sa aruncati cu noroi in halul asta in disponibilizati, ti se pare ca am fost favorizati cumva in detrimentul vostru.

Musafir

#19014

2014-03-31 15:52

Ba se vede de la o posta ce lepre ordinare ,cat de josnic ati ajuns sa va coborati, ca sa va luati si de lucruri sfinte (mama este un lucru sfant, asta tine de cei 7 ani de acasa)imi este scarba ca am putut sa fiu coleg sau sa am cunostinte din randul unor astfel de oameni ,domnilor bunul simnt si respectul are o limita, voi ati ajuns sa atingeti limita de jos,unde nu mai faceti parte dintre oameni ci v-ati coborat la nivelul de viermi.
MUCO-SOV-BDO sa ma c_c pe ei

#19015

2014-03-31 15:57

Ce va puteti astepta la analfabeti si la o sleahta de tigani, luati exemplu de ION DAN ,GAOAZA si sleahta de la SVRO ,cand nu au argumente incep sa injure si sa insulte, ce dialog sa purtati cu astfel de amimale?
disponibilizat cu onoare

#19016 ATENTIE DISPONIBILIZATI!

2014-03-31 16:01

Un sfat prietenesc am sa va dau: " NU VENITI MIINE LA OLTCHIM IN FATA PAVILIONULUI!"
La sfatul lui CERNEV, domnul dir. general PIRVU MARIUS nici nu o sa ne bage in seama, pentru ca noi, in opinia celor doi ( CERNEV SI PIRVU ) nu mai avem nicio treaba cu OLTCHIMUL, noi nu mai existam.
Dar daca totusi venim, nu uitati ca d-l CERNEV NICOLAE ne-a pus pe lista disponibilizatilor si ne-a trimis ACASA ca pe niste COLETE POSTALE.
ASA STIE D-L CERNEV SA FACA MUNCA SINDICALA CA PRESEDINTE DE SINDICAT, ASA STIE SA APERE DREPTURILE SINDICALISTILOR!
RUSINE D-LE CERNEV, RUSINE D-LE DIR.GEN. PIRVU MARIUS.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:03


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:10


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:13


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:34


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:36


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:46