Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #18984 Sebastian Bodu (PNȚCD): "Privatizarea eşuată a Oltchim arată măsura incompetenţei actualului Guvern

2014-03-31 12:44

Privatizarea eșuată a Oltchim arată măsura incompetenței actualului Guvern de stânga, susține europarlamentarul PNȚCD, Sebastian Bodu.

Potrivit acestuia, momentul în care combinatul putea fi privatizat a fost ratat de guvernul Ponta, coordonatorii procesului fiind păcăliţi, ca nişte începători, de către un personaj precum Dan Diaconescu, căruia nu i s-au aplicat nici cerinţe de eligibilitate şi nici de solvabilitate.

"Perioada scursă de atunci şi până acum a redus drastic şansele găsirii unui investitor, astfel că nu numai combinatul se află intr-o situaţie jalnică, ci o întreagă comunitate. Din păcate, acest lucru se vede la nivelul economiei naţionale.Lipsa de interes sau de soluţii a Guvernului, concretizată în imposibilitatea de atragere a investiţilor,este suplinită prin creşterea fiscalităţii", a arătat Bodu.

Europarlamentarul PNȚCD a mai spus că actuala guvernare de stânga nu a fost niciodată preocupată de stimularea mediului economic, ci de "jupuirea populaţiei active cu noi taxe şi impozite pentru a finanţa veşnicele pomeni electorale".

Citiţi mai mult: Sebastian Bodu (PNȚCD): "Privatizarea eşuată a Oltchim arată măsura incompetenţei actualului Guvern de stânga" - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sebastian-bodu-privatizarea-esuata-a-oltchim-arata-masura-incompetentei-actualului-guve-1089440.html#ixzz2xXmTW9fz
EVZ.ro