Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #18939 Re: Re: ?...pentru 18915

2014-03-30 18:42

#18921: - Re: ?...pentru 18915

Buna asta!!!Cititi:

 

"Prin DISPONIBILIZARE, daca nu ai citit vre-o lege in viata ta, iti spun eu acum. PE PROCEDURA DE LICHIDARE CATRE FOSTUL SALARIAT. TREBUIE SA SE  ADUCA LA ZI TOATE DATORIILE SI RESTANTELE( CREANTELE)  CATRE CEI DISPONIBILIZATI (pe proces se pot cere si despagubiri de intarziere, deoarece s-au folosit de bani pana la achitarea catre noi),  ACHITANDU-LE LA ZI.  IN CAZ DE INSOLVENTA NU  AU VOIE  SA SE CUMULEAZA DATORII ALE SOCIETATII CATRE CEI INDREPTATITI !!!! Daca societatea cumuleaza datorii de la inceperea insolventei catre datornici si le inmultesc, se trece la procedura de lichidare, FALIMENT.

Disponibilizatii in situatia actuala, AU IMPRUMUTAT OLTCHIM CU BANII LOR pentru a salva societatea Oltchim, dar se observa ce au facut LIDERII VOSTRI si CONDUCEREA OLTCHIM cu banii nostri. Plus, sa nu uitam de deturnarea de bani de la CAR catre CET Govora, acesti bani fiind blocati la masa credala, plus restul banilor, care sunt blocati.

CREÁNȚĂ, creanțe, s. f. Dreptul creditorului de a pretinde de la debitor să dea, să facă sau să nu facă ceva; (concr.) act care stabilește acest drept. [Pr.: cre-an-] — Din fr. créance."

 

ORI EI AU STRANS IN INSOLVENTA LA DATORII DE AU FUGIT TOTI INVESTITORII, FUG TOTI CAND VAD CUM PE PERIOADA INSOLVENTEI S-A DEVALIZAT SI ADUS LA PAGUBA IMENSA !!!!