Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

Dr. Savescu Napoleon

/ #238 Problema arheologiei si a patrimoniului

2014-02-13 20:36

Situatia patrimoniului este una controversata, ea putand ilustra foarte bine carentele sistemului istoriografic intrat in vigoare, defectuos, dupa caderea comunismului, dar pe fondul mostenirii acestuia. S-a mentionat problema dacilor. Am incercat in numeroase randuri sa ridic problema acestora si sa aduc cercetarea arheologica pe calea corecta, aceea a studierii originii pelasgice a acestei culturi primordiale, insa comunitatea stiintifica din Romania a preferat sa ramana ancorata in metodele ei fascistoide.

Totalitatea descoperirilor, pe care le-am realizat pe parcursul primilor 10 ani de activitate, alaturi de stimatii mei colegi de la Academia Trago-Geto-Dacica. Alaturi de ei, am redactat lucrarea ce a devenit bestseller in SUA, Canada, Germania si Latvia. In aceasta am sintetizat si prezentat adevarul cu privire la civilizatia pre-indoeuropeana a geto-cracilor. Invit pe toata lumea la lectura acestei carti http://www.scribd.com/doc/7823840/Noi-Nu-Suntem-Urmasii-Romei-Napoleon-Savescu si sper ca toti veti ajunge sa descoperiti adevarul.

Stimate domn ce va semnati drept Zamolxis, va astept in mod special sa contribuiti la aprofundarea studiului acestui personaj, pana la identificarea cu daimonul sau: http://www.scribd.com/doc/114844308/CARTEA-LUI-ZAMOLXE-sau-INTELEAPTA-SCRIPTURA-sau-NOUL-TESTAMENT-AL-DACILOR - o lucrare colosala realizata de unul dintre asociatii mei.

Gebeleizis sa va aibe in pace.