Apel pentru Schimbare Adevărată!

Heil Hitler

/ #1651

2014-02-13 11:19

Oameni buni, sistemul ticalosit s-a trezit si se apara. Au vazut ca s-au acutizat nemultumirile populatiei si ca vor sa iasa in strada sa ii dea jos pe toti.
Si cum se apara? Fac o diversiune, ca la asta se pricep, doar sunt securisti.
In rolurile principale: basescu. care trambiteaza, ca vezi Doamne, el scoate lumea in strada. A gasit omul si motiv: acciza de 7 eurocenti. Ce a facut el prin asta? Noi cei de buna credinta care iesim in strada si sa il dam jos inclusiv pe el si ai lui, am fost confiscati de el. Pentru ca televiziunile manipulatoare gen antena3, b1, rtv, preiau cazul(diversiunea) mai departe si spun ca noi, cei de buna credinta din strada, suntem oamenii lui basescu, ca doar insusi basescu a spus asta. Cum lumea este needucata si manipulabila, ii vor crede, si nu ni se vor alatura. Ba chiar suntem discreditati, fiindca ticalosii ne-au asociat/alaturat "omului negru",basescu, omul cel mai urat de popor. Acum intra in scena Dragnea, care zice ca daca basescu scoate oamenii in strada, adica noi, va scoate si el oamenii in strada. Astfel se mai induce o idee, si anume ca va iesi" razboi civil". Si televiziunile manipulatoare vor induce ideea ca "omul negru", basescu, vrea razboi civil. Aceasta idee/manipulare ordinara, are ca scop sa bage frica in oamenii care vor sa iasa in strada.
Mda..frumoasa lucrare....doar ca baietii nu au imaginatie. E aceeasi diversiune ca in 90 la mineriada. Doar ca atunci, noi golanii, eram oamenii " omului negru" de atunci, cel mai urat om de populatie, si anume Coposu. Pe rol de manipulator ordinar era TVR. Iar rolul lui Dragnea era a lui iliescu, car a chemat minerii sa ne bata.
Oameni buni, daca nici acum nu intelegeti ca acestia sunt in cardasie, basescu cu ai lui, usl-istii, cu televiziunile lor (antena3, rtv, b1), care doar se rotesc la putere, ne pacalesc ca ei "chipurile" se cearta la televizor, ca fac aliante cum vor muschii lor in orice moment. Cand ei de fapt ne mint, ne prostesc si ne fura impreuna. Nu stiu cum altfel as putea sa va dovedesc. Dar poate priviti realitatea din 89 pana in prezent. De fapt asa e cel mai simplu sa va convingeti