Abuzurile din Romania trec oceanul

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

/ #26821 Re: Re: basist = prost

2014-01-26 00:29

#26820: Stalin - Re: Re: Re: Re: Re: Aura murea, Ponta chefuia

Vorbesti...a prost(pe mine nu ma mira, probabil nici pe tine) despre lucruri cara habar n-ai !!!

Auzi la el :"...A PROPUS NOUL COD PENAL PRIN CARE SE LEGALIZA FURTUL SI CORUPTIA...", habar n-ai despre ce vorbesti, normal cand te uiti DOAR la presa basista !!!  Cat de tare ma face sa rad aberatia spusa de tine si de altii ca tine !   hahahahahahahahaha !!!

"AM VAZUT NOI VREODATA PE BASESCU FIIND INDULGENT SAU SUSTINAND CORUPTIA?" alta mare aberatie, bas fiind sinonim ptr. coruptie, el fiind cel care-si cumpara pamant din nu stim ce bani ca, nu-i asa, salariul de presedinte ai permite lucrul asta, sau fi-sa care n-are nici macar venituri ca sa-i acopere rata la banca(lucruri verificabile ptr. orice notar)... ce sa mai zicem de faptul ca nici macar banca nu putea sa-i dea banii aia imprumut(lucru verificabil si pe sit-ul CEC-ului) ce sa mai zicem de comisionul ptr. tranzactiile Gazpromului...

Iar tu, basist(prost)nenorocit de soarta, mai ai tupeul sa pui ca nu esti basist ???

Nuuuu, tine minte vorba asta : "Oricine ce-n aproape 10 ani de presedentie basista nu e antibasist, atunci e basist !" adica prost !

Nimic-nimic din ce-a facut bas in timpul accidentului(spuse de mine in mesajul anterior), sau presa basista nu te informeaza ???

P.S. Inca o data ca la prosti(esti): nu sunt uslas sau de o alta preferinta politica, dar sigur-sigur sunt antibasist si antiprosti ca tine !