Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #15755 Repet: cred ca tu compari orhideea cu lamium purpureum.

2014-01-20 09:50

#15745: inca salariat Oltchim - Repet: cred ca tu compari orhideea cu lamium purpureum.

CERNEV LOVESTE DIN NOU ... CU MINCIUNI!
CUM POATE SA DECLARE CA OLTCHIM FUNCTIONEAZA LA O CAPACITATE DE PRODUCTIE DE 23%? EL NU STIE NICI ACUM CARE ESTE CAPACITATEA DE PRODUCTIE A OLTCHIM.
DACA ESTE CINSTIT SI NU SE RAPORTEAZA LA CAPACITATEA DE PRODUCTIE A CELOR TREI SECTII VIZATE DE PCC: CLOROSODICE, PROPENOXID SI POLIOLI SAU DACA REFACE CALCULELE VA REALIZA CA OLTCHIM FUNCTIONEAZA DE FOARTE MULT TIMP LA MAXIM 5% DIN CAPACITATEA DE PRODUCTIE.

Si, citez din FINANCIARUL (http://www.financiarul.ro/2014/01/20/o-capitalizare-a-oltchim-cu-20-de-milioane-de-euro-ar-creste-capacitatea-de-productie-a-combinatului-la-37/):
“În această săptămână se va analiza solicitarea părţii chineze în privinţa prelungirii termenului de depunere a ofertelor cu 45 de zile. Partea chineză a oferit pentru această prelungire suma de 20 de milioane de euro pentru capitalizare. Cu aceşti bani am putea ridica de la 23% la 35-37% capacitatea de producţie. Nu doar chinezii sunt interesaţi în ultima perioada de Oltchim, şi cei de la Mol au trimis un chestionar cu întrebări şi solicitări de date pe care azi le vor primi”, a afirmat Corneliu Cernev.