Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Stefan

/ #24127 Are sens ?

2014-01-18 11:17

Romania oricum e doomed fara un partid nou cu putere, oameni bogati, inteligenti care stiu ce fac, au influenta in Europa si nu doar stau la vorbarie. Pana cand n-avem un presedinte si prim ministru destul de bogat ca sa zica, hai ca platesc eu din banii mei asfaltarea drumurilor x si x pana se da legea x nu o sa avem o guvernare respectata.

Cum vreti ca niste sarantoci ca Basescu, Ponta si Crin sa poata sa faca ceva ? Toti politicienii din Romania sunt marionete, fara bani, inteligenta si influenta in Europa nu ai ce comenta la rusi, la companii, la coruptie, la un post TV care iti strica imaginea.

Daca Basescu era un presedinte calumea Antena 1 deja era de mult in faliment. Eu cel putin n-as accepta ca unul ca Badea sa isi bata joc de mine daca as fi presedinte. Credeti ca in Germania daca se ia cineva de cancelar in mod public se scoate cu basma curata ? Democratie inseamna ca poti sa discuti cu prietenii tai despre el, dar cand e vorba de un post TV care efectiv isi bate joc de deciziile tale fara sa isi sustina afirmatiile sau fara sa se gandeasca la interesele din spate in fata intregii tari e prea mult.
Ce ii intereseaza pe ei ca a facut si el ceva bani in familie in postul pe care il are, e destul de normal daca nu e un om de afaceri sau cu caracter care sa zica mai bine mor decat sa fac afaceri cu rusii, voi stiti ce inseamna sa vina 2 rusi si sa iti faca o oferta ? Ori o accepti cumva, cum sa iti fie tie mai bine, ori iti sapi groapa tie sau intregii tari (te lasa pana esti presedinte apoi te inchid vreo 15 ani pentru tot felul de chestii cu probe la dosare ca n-ai cooperat cu ei). La fel cu FMI, daca nu iti place ce credit iti propun o sa iti placa noile restrictii pentru Romania.