Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #24100

2014-01-18 11:12

Buna ziua
De mult astept momentul in care acest individ care s-a numit singur presedinte sa plece ..nu pe mare ci pe ocean...si sa-i pastram o corabie cu bratari stralucitoare precum chelia.
Bravooo Antena 3 si Felicitarii pentru initiativa si va multumesc ca nu v-ati "alterat" nici un pic cu basism si ne tineti conectati la realitate, cu demnitate, onestitate, corectitudine, devotament, inteligenta, profesionalism,respect....cuvinte pe care lui basescu si acolitii lui,le trebuiesc traduse cu dictionarul.
E mult prea mult bataia de joc pe care noi nu ar trebui sa o suportam, ci sa luam initiativa serioasa...si asta este valabil pentru toate partidele politice acestei tari.
Ma ingrozesc unele comentarii facute de basisti care NU AU ARGUMENTE de ce il sustin pe basescu....ci doar pur si simplu arunca noroi in unii sau altii....un fel de alba neagra...prosteala pe fata.
Prea ne-am obisnuit sa fim calcati in picioare, scuipati, injuratri si facuti de ras in toata lumea.
Care este diferenta dintre un consatean din sat si basescu, care stau Duminica la birt unde beau si fac politica??? NICI UNA...aceeasi hahaiala...acelasi apucaturi din incheietura maini in timp ce duc paharul la gura...