Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #18666

2014-01-17 18:16

Romanii sunt oameni extrem de permisivi, au o bunatate si ospitalitate pe care nu o au multe popoare. Nu merita asemenea conducatori si niciodata nu vor ramane datori la asemenea nedreptati pe care le suportam de la asemenea indivizi.
Impulsul pe care Poporul Roman i l-a dat Domnului Traian Basescu la referendum este edificator. Trebuia sa inteleaga mesajul insa rautatea caracteristica dansului a ales.
Consider ca este totusi tarziu sa cerem plecarea din fruntea tarii dupa ce ani de zile a facut tot raul pe care putea fi facut Poporului Roman.
A fi pedepsit.....uitati-va ce s-a intamplat in toti anii acestia.....declin economic cronic, emigrare masiva, neincredere, dezorientare a autoritatilor statului neaservite Cotroceniului, sistemele de sanatate, invatamant, justitie,aparare, siguranta si ordine publica la pamant, functionari neplatiti la timp, profesori ce nu-si mai fac datoria pentru ca sunt fffooarte prost platiti, la fel si medicii si in ultimii 15 -20 de ani o stare de sanatate a Poporului din ce in ce mai proasta, culminand cu o lipsa de preocupare din partea autoritatilor statului pentru educatia fizica a tineretului, lipsa de preocupare pentru miscarea sportiva......copiii nostri sunt condamnati din start si predispusi la afectiuni si boli dintre cele mai grave.
Din respect pentru spatiu, ma voi opri aici......as avea mult mai multe de comentat....sper sa am ocazia sa o pot face cu alta ocazie.
Cu deosebita consideratie pentru initiatorii acestei petitii .....LILIAN CAIMAN