Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #13168

2014-01-17 11:51

Este inadmisibil ca dupa ce 7,5 milioane dintre cetatenii acestei tari au votat demiterea sa nu iti dai demisia, sa te folosesti de tertipuri murdare si minciuni cu atat mai mult cu cat ai iesit in spatiul public si ai declarat:
-"Nu vreau sa ma intorc la masa verde. Asa tine la liga lui Mitica!"
Cand o tara intreaga se mobilizeaza si merge la vot sa dezlantui DNA impotriva cetatenilor care si-au manifestat deschis opinia.
Este nedemn pentru cineva care doreste sa se numeasca "Presedintele Romaniei" sa ignore si sa batjocoreasca votul unei tari intregi.
Atitudinea permanenta de denigrare de "tatuc" atotcunoscator ce ne da zilnic la ora 18.30 lectii de economie, de moralitate, de justitie.
Traian Basescu ar trebui demis fie si cu 1 minut inainte de finalizarea mandatului. Acest om nu merita sa beneficieze de drepturile ce se acorda unui fost Presedinte. El a manjit si batjocorit un popor intreg. Nu poate sa ramana la conducerea acestei tari. Daca actuala putere, care ne-a promis ca ne va scapa de el nu este in stare sa o faca poporul ar trebui sa se mobilizeze si sa duca la bun sfarsit acest deziderat exprimat prin vot de atatea milioane de romani.