Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

inca salariat Oltchim
Musafir

/ #15613 Cred ca tu compari orhideea cu lamium purpureum.

2014-01-15 20:28

#15600: CERNEV TREBUIE NE SPUNA PA, PA!

AI UITAT CAM REPEDE CA CERNEV AL TAU A SUSTINUT CONDUCERILE OLTCHIM - INSTAURATE DUPA "PUCIUL" DIN SEPTEMBRIE 2012 SI CA NU A RIDICAT NICIUN DEGET PENTRU EVITAREA DISPONIBILIZARILOR, FIIND CHIAR PROMOTORUL LOR (VEZI DECLARATIA ACESTUIA DIN  ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei: "alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare (adica si disponibilizari de salariati) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".


ACUM, "A VENIT CU COADA INTRE VINE ACASA", FIIND MARGINALIZAT DE MINISTRUL GEREA SI DIRECTORUL PIRVU, FAPT PENTRU CARE I-A RECLAMAT LA DNA.

 

Citeste si tu ziarele sau discuta cu colegii tai din combinat (nu cei sin sindicat) si vezi ce a facut bine sau ce a facut rau. Nu cred ca toti colegii tai sunt "oamenii faraonului" - asa cum se exprima "oamenii mangraonului" si nu cred ca toata presa este aservita Regelui Roibu.

========================================================================

Vezi declaratia lui Marian Dumitru - http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=53667&Itemid=375 : Fac grevă doar vreo 6 - 7 de la sindicatul lui Cernev, care au mai făcut. ........... . Ceea ce cer ei nu se poate: ........... . Şi mai e ceva: pînă a­cum cei care făceau grevă se ale­geau şi ei personal cu ceva. Ei vor să le dea lor directorul ceva, fără să ştie oamenii, dar nu mai mer­ge“.

Vezi declaratia lui Frincu - http://www.primariavl.ro/201312043036/primaria-municipiului/directii-si-servicii-ale-primariei/compartimentul-cultura-sport-si-tineret/primarul-emilian-francu-i-a-convins-pe-grevistii-foamei-de-la-oltchim-sa-renunte-la-pretes.html : "Edilul-sef a sustinut, in dialogul avut cu toate partile implicate, solicitarile salariatilor Oltchim {grevistii foamei} printre care ... alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicala, ...........".

Citeste si "Suspiciuni de înaltă trădare la Oltchim. Cu ochii pe Cernev !": http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/5174-suspiciuni-de-inalta-tradare-la-oltchim-cu-ochii-pe-cernev.

Citeste si "Corneliu Cernev, o sculă otrăvită în sindicat - Dacă îi va reuşi să anihileze sindicatul mare, pică, indirect, contractul colectiv de muncă; în cazul închiderii combinatului, muncitorii rămân cu buza umflată - amănunte în OPINIA MEA": http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/11844-corneliu-cernev-o-scul-otrvit-in-sindicat-dac-ii-va-reui-s-anihileze-sindicatul-mare-pic-indirect-contractul-colectiv-de-munc-in-cazul-inchiderii-combinatului-muncitorii-rman-cu-buza-umflat-amnunte-in-opinia-mea.html .

Citeste si "Corneliu Cernev: 1.020 de angajaţi vor fi disponibilizaţi de la Oltchim": 'Vom avea timp în două săptămâni să discutam despre listele cu disponibilizări. Ele există, dar nu au fost făcute publice. (deci el facuse deja listele si pusese pe liste pe cei care "nu erau cu el" - intreaba-l, daca nu stii acest lucru) Este vorba despre 1.020 de salariaţi', a afirmat Corneliu Cernev - http://incomemagazine.ro/articole/corneliu-cernev-1-020-de-angajati-vor-fi-disponibilizati-de-la-oltchim .

Citeste si Sindicalistul Cernev face jocul lui Vulpescu și al PCC-ului: "Astfel a apărut în peisaj Corneliu Cernev, biet ingineraș pe la USG, în anii tulburi de după Revoluție. Pentru un post de conducere în combinat, oferit de ministrul Chițoiu, dacă va controla așa cum trebuie masele la Oltchim, Cernev s-a făcut preș în fața celor de la București." - http://www.voceavalcii.ro/201209304638/sindicalistul-cernev-face-jocul-lui-vulpescu-si-al-pcc-ului.html .

Citeste si "Cernev, vuvuzeaua PCC": "Corneliu Cernev este cel mai periculos personaj de la Oltchim, pentru că, prin intermediul lui, PCC controlează o parte dintre salariați și vor să-i coopteze și pe ceilalți. Nu trebuie să ne imaginăm că Cernev este inteligent, că nu e cazul, el este doar o marionetă în mâna celor care fac, cu adevărat, jocurile pentru a cumpăra Oltchim la preț de nimic." - http://www.voceavalcii.ro/201303064565/Cernev-vuvuzeaua-PCC.html .

Citeste si "Angajatii Oltchim scandalizati de noua conducere numita pe criterii 100% politice si de nepotism": "Circa 1500 de angajati din Oltchim suntem extrem de scandalizati de noua conducere Oltchim numita politic in data de 16.10.12. Nu ne-am putut niciodata imagina ce nulitati manageriale au fost numite pe criterii politice recent la Oltchim.
Combinatul nu a fost repornit asa cum ni s-a promis de catre noul director general Balan Mihai si Cornel Cernev autoproclamatul conducator al comitetului de criza, ci numai o singura instalatie - electroliza cu membrana." - http://www.dinvalcea.ro/cornel-cernev .

========================================================================

Si, daca cele de mai sus nu te conving, spune-mi ca-ti mai dau ... sunt sute de articole si de filmulete pe internet care au "pozat" marile ispravi ale lui cernev si ale secundului sau.


La inceput strigati JOS ROIBU si ... ati pus mana pe un STICK si l-ati dus lui Vulpescu.
Au venit Balan, Cocletii, Spirestii, Vozganian, Piperea si ... trai pe vatrai, neneaca! Promiteati marea cu sarea.
Taiati si spanzurati. Faceati liste cu disponibilizatii dupa cum va taia capul. Erati sefii Oltchimului. Erati mari ... DERBEDEI!
A veni Gerea si Parvu iar "roata vietii" s-a intors la 180 de grade. Ati inceput sa trigati JOS PIRVU si ... ati facut ceea ce stiati mai bine ... iar un STICK si ... la DNA cu el.
Odata cu reclamatia impotriva lui Pirvu, facuta la DNA, v-ati facut si AUTODENUNTUL! Asteptati urmarile.
Asa cum va placea sa spuneti ... ce-a fost nu se mai intoarce!
Victoria voastra sta sa moara iar voi ramaneti in istoria Oltchimului fara identitate (pentru ca numele si prenumele le-ati lasat la DNA, ca-n bancul ala cu delegatia de prosti de la victoria postat intr-un comentariu anterior pe petitie), anonimii de serviciu, pecetluiti pe veci ca tradatori si gropari ai Oltchimului.