Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #24295

2014-01-13 10:09

E de inteles de ce il apara unii pe Basescu. Au mancat o paine de pe urma lui. Dar painea aceea nu este curata... Mai fratilor, hai sa deschidem ochii bine si sa recunoastem ca viata in aceasta tara e grea din cauza ca NIMENI nu poate fi tras la raspundere cu adevarat SI LA TIMPUL OPORTUN !!! De ce sa astepti ani de zile sa sanctionezi prin vot? in 4 ani o tara poate fi anihilata prin intermediul unor oameni aserviti unor companii straine pornite la vanatoare de resurse. De ce nu putem scapa de oameni corupti si coruptie? pai...e simplu! Nu avem un ORGAN DE CONTROL AL EFICIENTEI cum au germanii. E normal ca acest organ sa controleze pe oricine pornind de la cel care matura strada pana la un presedinte. Sa controleze daca are competentele necesare, daca a ocupat postul in concordanta cu uzantele legii si apoi sa verifice daca persoana respectiva este EFICIENTA la locul de munca. Adica maturi strada dar ia sa vedem daca o faci eficient!
Un politician de pilda, ocupa o functie. Oamenii l-au pus acolo deoarece el si partidul au un program...nu? Normal ar fi ca acel program sa aibe o esalonare pe trimestre. Adica sa spuna clar ce face si drege in primele 3 luni. Sa nu se accepte decat o rata de realizare de minim 80% !!!! Cu alte cuvinte daca nu esti eficient si nu aii un program realist si realizabil inseamna ca ai indus lumea in eroare, se mai cheama si ABUZ DE INCREDERE sau excrocherie si normal ar fi ca acea persoana sa mearga la INCHISOARE cu munca silnica.
Noi, cetatenii...oamenii care muncim si dorim cu totii acelasi lucru indiferent de ideologiile politice si anume sa fim fericiti, adica sa prosperam cu totii, nu putem sa iesim in strada la dat cu pietre si fluieraturi de fiecare data cand POLITICIENII devin coruptibili. Si nici nu mai e civilizat. De ce sa distrugem, de ce sa ne uram unii pe altii? Nu e mai corect sa platim o mana de oameni care sa controleze ce si cat au realizat unii din ceea ce au PROMIS? Si daca nu s-au tinut de treaba sa demisioneze imediat? Si eventual sa faca si puscarie?
Profita de noi marile companii straine. Petrolul e luat, aurul e luat, gazele sunt luate, industrie nu mai e, MUNCIM PRIN ALTE TARI,...si ne certam in continuare. TOTAL NEPRODUCTIV!!!

Candva cei care au trait pe aceste meleaguri erau oameni extraordinari. Acum e cazul sa prosperam si noi, e loc pentru toata lumea, chiar si pentru companiile straine. Dar hai sa fim eficienti!

Va doresc o minte limpede tuturor, si nu uitati: Organul de Control al Eficientei. Nemtii il au si le merge binisor, noi de ce sa nu facem un pas inainte?