Abuzurile din Romania trec oceanul

Surovcek ion
Musafir

/ #22166 Epoca de piatră - epoca actală

2014-01-12 17:05

Vă rog să nu mai vorbiți despre câțiva amărâți numiți profesori ca despre infractori! Învățământul de azi este ca cel de acum 50 de ani, cu marcăr sau cretă pe tabla albă sau neagră. În puține școli se foloseste calculatorul, proiectorul sau tabla interactivă. Profesorii se perfecționează prin cursuri platite de ei. Profesorii mai sunt modele cand au salarii de necalificati? Ei predau conform curriculei primite de la Ministerul Educației Naționale. Ce știe un elev după ce termină liceul? Cu toate acestea profesorii încearcă să transmită elevilor cunoștiințele necesare pentru viață dar și dragostea de țară, o țară blamată, distrusă și vândută de cei care o conduc.

Vă mai rog să vorbiți depre trădătorii care au distrus industria și flota României și acum vor să vândă pământul țării ca să avem soarta „celor” izgoniti de pe pământurile lor. Să se vândă atunci când vom fi tratați ca cetățeni cu drepturi depline în Europa. Să se vorbească în continuare despre abuzurile la care sunt supuși oamenii prin legi abuzive, administrație abuzivă, judecată nedreaptă. Se opresc bani pentru sănătate și nu beneficiezi la nevoie de tratament și medicație.

Sper să nu ajungem să trăim mai rău decât în epoca de piatră. Oamenii nu munceau 8-12 ore pe zi și aveau după ce ucideau un animal carne, pielea animalului pentru haine și căldură de la lemnele din pădure.

Cu respect, Surovcek Ion