Abuzurile din Romania trec oceanul

Fan Hitler

/ #20206

2014-01-12 09:04

Bai BOILOR, si acum ma refer la BASISTI. Sa va lamuresc cum stau lucrurile cu REFERENDUMUL DE DEMITERE AL PRESEDINTELUI. SA le explicati si ANTI-BASISTILOR care mananca CACAT in fiecare zi cu REFERENDUMUL lor.
Deci acest REFERENDUM este un SCRUTIN PROFUND INJUST, ABERANT SI TREBUIE SCOS DIN CONSTITUTIE fiindca:
Un presedinte nu trebuie sa aibe peste 50% din votanti in competitie cu toti ceilalti potentiali aspiranti la fct. de presedinte (asa cum este in cazul referendumului), ci el trebuie sa aibe peste 50% in competitie cu un singur alt potential aspirant la fct.(asa cum e cazul turului 2 al unui scrutin de alegeri normale)
Un presedinte ales mai in toate tarile democratice, ca si in cazul nostru obtine in turul 1 de alegeri cam 30-35% din voturi, la noi venind cam 3 3 si ceva milioane de romani votanti. Restul de 65-70% (6-7 milioane romani votanti) revenind celorlalti candidati impreuna, prin acestia intelegandu-se absolut normal ca sunt contra celui care are 30-35% si care apoi devine presedintele ales
In al doilea tur de scrutin dupa cum am mai spus si mai sus presedintele ales obtine peste 50% din voturi ( cam 5 milioane la noi), dar aceste voturi sunt compuse pe langa cele 3 3 si ceva milioane din primul tur si din voturile candidatilor iesiti din competitie,ce nu mai au sansa la fct de presedinte, a celor care aleg "raul mai mic" etc...ceea ce nu e cazul referendumului, unde interesul tuturor celorlalti este cu totul invers si anume sa voteze contra presedintelui ales, si astfel sa participe din nou la alegeri..
In consecinta e absolut normal ca un presedinte ales sa aibe oricand mai multi votanti contra lui cand toti ceilalti aspiranti au o sansa...
Deci daca tot se ajunge la o suspendare a unui Presedinte (eu zicand cu dovezi indubitabile si grave) macar sa se treaca direct la alegeri normale cu tur 1 si 2, cu sanse egale si pt Presedintele suspendat,,,,.,..