Abuzurile din Romania trec oceanul

ghitza

/ #19496

2014-01-11 23:18

Cand un parlamentar a zis adevarul despre Basescu,numindu-l asasinul economic al Romaniei,a doua zi a fost arestat.Imi este frica acum si de domnul Ponta ca face parte din aceeasi specie daunatoare acestei tari.Altfel cum se explica graba de a distruge tara prin demolarea muntilor si otravirea apelor.Sustine ca se incalca dreptul celor de la Charon,dar dreptul celor care treiesc acolo de mii de ani,la apa potabila si la viata de ce nu este respectat?In drept se spune ca dreptul tau inceteaza cand imi incalca dreptul meu.Ce-i graba asta cu legea minelor?Macar faceti-o cum era pe vremea liberalilor ,ca cel putin 60% din venit sa revina tarii.Cui nu-i convine sa ne lase-n pace in saracia noastra.De ce nu sunt dati in judecata cei ce au incheiat contracte care submineaza economia tarii.Ma refer la contractele privind Rosia Montana,combinatele siderurgice date cu mai nimic spre a fi demolate,numeroase fabrici de zahar,mobila,textile,etc date la fier vechi desi erau pe profit.Vanzarea terenului la straini se putea amana pana ce salariu mediu ajungea macar la trei sferturi din cel european.